De ce sunt unii barbatii atrasi de femeile mai in varsta decat ei ? (2,3,5 ani)

by: lorena24
Am si eu o mare curiozitate..ce-i atrage in general pe barbatii la femeile mai mature decat ei...sa fie vorba de experienta sexuala? de experienta de viata ? Le place sa fie tinuti sub papuc? Sau ce explicatie logica...ar putea exista ?
 

desideria

desideria

@ giulia

10 Iul 2008, 10:41

cred ca exceptia intareste regula :). ma bucur ca poate fi si asa. cat despre firea omului, nu avem de unde sti niciodata ce ne mana catre o anumita pasiune. motivele sunt constiente sau nu, poate cautam o mama sau un tata in partener fara sa observam asta, poate cautam un camarad, poate un sfatuitor, poate un amant... si toate aceste obiective mai mult sau mai putin recunoscute de noi se schimba pe parcursul vietii. deci orice e posibil. e drept, noi ne-am referit la cazurile negative care sunt si cele mai comune.

gulia

gulia

........

09 Iul 2008, 21:00

de oameni mari,scriitori,pictori ,oameni de stiinta ,care au avut sotii mai mari in ani ,decat ei,si au fost fericiti ,au trait impreuna pana la moarte.
Eu spun ca depinde de la caz la caz, sunt multe cazuri in care numai iubirea ,intelegerea,respectul si incerderea au fost cele care au facut pe acei barbati sa se insoare cu femeile mai mari in ani decat ei.Eu nu vad in treaba asta nici o greseala, varsta este cea pe care fiecare om o simte,nu varsta biologica.Sunt oameni care au 20 sau 30 de ani si se smit batrani si se comporta ca niste batrani si sunt oameni pe care ii vezi la 60 de ani plin de viata si spui de ei ca arata si sunt ca la 30.Pana la urma ,asa cum am spui,varsta este cea pe care noi o simtim ,iar iubirea nu cunoaste varsta,cand iubesti nu mai conteaza varsta,iubesti si gata.Parerea mea
Giulia

gulia

gulia

........

09 Iul 2008, 20:48

Poate ca ceace scriti voi este adevarat ,dar nu in toate cazurile.Cunosc o familie{din familie}in care ea este mai mare decat sotul ei cu 10 ani,si nu a fost vorba de nici un alt interesc decat iubirea.S-au casatorit ,au trait o viata frumoasa ,au copii pe care i-au crescut frumos {toti sunt oameni pe picioarele lor ,cu studii superioare},practic au luat-o de la zero si au ajuns oameni foarte bine situati,deci nu a fost vorba de nici un interes material sau altfel de interese. A fost numai iubirea pentru acea femeie.Un alt caz in care ea ,sotia,este mai mare decat el,sotul,cu 5 ani,si el o venereaza,este totul pentru el.Si el,sotul ,nu este ,asa cum s-a spus , un copil,nici nu a cautat o "mama", dimpotriva este un caracter foarte puternic,foarte descurcaret,foarte invatat,si sotia de cate ori are o problema,indiferent la servici sau in familie,apeleaza la sot pentru un sfat ,o parere.Pentru ca stie ca el tot timpul o v-a sfatuii bine,corect si sfaturile lui ii vor aduce rezolvare problemelor ei si ii vor aduce linistea de care are nevoie.
Asa ca eu spun ca depinde de om,de sufletul lui,de ce simte acel barbat pentru acea femeie.In istoria omenirii sunt foarte multe exemple

desideria

desideria

:)

07 Iul 2008, 10:28

Exact: cand sunt imaturi, nesiguri, fara incredere in ei asa procedeaza. Nu e vb ca sa-i judecam decat in masura in care o fac din interes material.. Am vazut ca exista intr-adevar barbati carora la plac femeile care ii domina intr-un mod "tiranic". ce inteleg ei printr-o relatie... ma depaseste sa inteleg

lorena24

lorena24

da fetelor..si inca ceva

01 Iul 2008, 22:56

Intr-adevar tot ce ati postat e adevarat..si ar mai fi cateva lucruri, poate ma insel..astept sa ma contraziceti.Un barbat imatur, nesigur pe el, copilaros..complexat va prefera si se va simti atras de o femeie matura , sigura pe ea.In general femeile mature stiu ce vor,stiu si cum sa obtina ce vor.. intr-adevar..cunosc mult mai usor un barbat,datorita vastei experiente (atunci cand exista ) si stiu cum sa se faca placute si sa ofere acea dragoste si acele complimente de care are nevoie un barbat..ori o fata mai tanara care se afla in procesul de maturizare nu i le va putea oferi...Eu m-am gandit ca poate unor barbati le place sa fie tinuti sub papuc,le place sa li se comande..iar ei sa fie copii ascultatori care sa faca ce vor "mamica"...cine stie!? e si asta o explicatie..

desideria

desideria

@lolitalove

30 Iun 2008, 22:57

Ce frumos ai zis, da posibil ca multi indivizi care au avut o relatie dificila cu mamele sa caute sa umple acest gol prin astfel de relatii.

lolitalove

lolitalove

vor mamici

28 Iun 2008, 12:50

barbatii aceia eu cred ca sunt vesnici copii si eu nevoe de cineva care sa aiva grija de ei, si sa ii invete ce e bine si ce e rau :P

desideria

desideria

@ Pisi

24 Iun 2008, 16:27

Eu as sistematiza urmatoarele motive (adaugand si cele zise de voi):
1. Banii (nu cred ca e barbat tanar sa stea cu o femeie mai in varsta daca nu-i ofera ceva financiar: bani, serviciu, relatii - intrarea in diverse cercuri).
2. Absenta unor pretentii (intr-adev, femeile mai tinere au alte vise, alte aspiratii. Daca ea este mai in varsta are un complex, il stie si face orice sa nu-l piarda).
3. Experienta sexuala (aici depinde de femeie, dar cred ca e vb de impresia lui).
4. Experienta de viata (unele sunt mai mature, mai serioase fata de "fetitele superficiale").
5. Impresia ca el o controleaza ( el stie ca ea are o teama legata ca va fi lasata pt o femeie mai tanara, deci ii va inghiti mai multe, ceea ce s-ar putea dovedi adevarat).
Astept si comentariile voastre la cele 5 puncte...

pisi

pisi

probabil

24 Iun 2008, 12:07

pt ca le pun mai putine conditii si au mai putine probleme cu femeile mature in comparatie cu relatia cu o femeie tanara.

sunt doar supozitii.

dinu_carmen

dinu_carmen

pentru ca..

23 Iun 2008, 18:46

Se simt mai in siguranta langa o femeie matura decat langa o femeie mai tanara.Atat din punct de vedere financiar cat si intelectual.