Debusolare

by: t-rex
Am cunoscut pe cineva, pana aici fain si frumos nu?O intalnire, doua trei, vb pe net, o zi petrecuta impreuna, un sarut tandru + o invitatie la nunta etc.Dupa 3 zile stupoare nu mai vrea sa continuam cu motivul ca e mai bine sa fie singura .At eu ma intreb dc nu a spus dupa a doua intalnire si a aruncat invitatia la nunta?
Poate ca barbat nu trebuia sa scriu aici dar sunt debusolat si poate voi femeile m-ati putea ajuta sa va inteleg.Va multumesc frumos pt intelegere.
 

t-rex

t-rex

Am trecut

06 Aug 2009, 09:29

Faza e ca am inceput sa diger toata chestia asta, desigur ca am fost afectat un pic dar asta e trebuie sa accepti si infrangerile viata nu e lapte si miere(sunt realist nu traiesc pe Marte :) ).Faza e ca am mai vb de atunci si mi-a spus ca am fost prea bun cu ea si ca nu a fost obisnuita sa fie tratata in acest fel si ca ii este frica ca nu cumva sa nu se adapteze cu mine si ca nu prea are rabdare. In replica i-am spus ca orice pe lumea asta se "construieste" cu rabdare si calm si sa nu grabeasca lucrurile, fie ele in dragoste sau pe plan profesional.Chestia e ca oricum ceva nu va mai fi, dar am adaugat inca un prieten pe lista mea, nu ii port pica, vb in continuare si ne dam sfaturi in orice domeniu.
As vrea voua doamnelor sa va multumesc ca mi-ati raspuns si ca mi-ati dat sfaturile voastre.
Daca mai aveti ceva de comentat sau un sfat de dat astept in continuare sa scrieti, fie rele sau bune.
O zi buna.

maara

maara

n-o sa-ti placa

03 Aug 2009, 11:15

N-o sa-ti placa ce vei citi, dar asta e, in viata mai primim si suturi in fund:
I.nu te vrea, ceva nu i-a placut pe parcursul intanirilor si se retrage diplomat cu scuza care ti-a servit-o sau
II. avea nevoie de companie la nunta si atat!
Din datele care le-ai expus cam cu asta te pot ajuta eu.Fruntea sus!