Deosebirile dintre barbat si femeie fac atractia mai mare

by: varafierbinte
Ce parere aveti despre aceasta afirmatie: "cu cat sunt mai diferiti barbatul si femeia, cu atat este mai mare atractia intre ei, adica formeaza un cuplu mai unit, care se bazeaza pe completarea reciproca"? Sau este mai adevarata pararea ca daca cei doi se aseamana, relatia lor poate sa mearga mai bine, pentru ca nu exista puncte de tensiune intre ei?
 

leo

leo

lisa13134

07 Iun 2008, 02:45

adevarata putere este cea pe care o imparti. puterea distruge corpul si sufletul daca o acumulezi. asta nu inteleg multi oameni si o patesc. omul respectiv poate ca avea niste abilitati dar folosea mult sub potentialul lor.

ce inseamna suflet bun sau suflet rau? eu am intalnit doar oameni cu programare sociala diferita. nu sunt buni sau rai, sunt asa cum au fost educati. din ambele parti trebuie sa iei cate ceva.
si in caracterul meu, de asemenea partile bune si cele rele tind sa se impleteasca armonios.

leo

leo

la mine...

06 Iun 2008, 01:45

eu sunt orientat mai mult pe partea materialista.
sa castige cel putin la fel ca mine, sa fie inteligenta (mai inteligenta decat mine daca se poate) si sa impartim aceleasi principii de viata.
restul (fizic, sex, etc) sunt glume bune. se invata daca le are pe cele de mai sus.

panterootza

panterootza

varafierbinte...

13 Mar 2008, 16:26

depinde de ceea ce intelege fiecare prin ´´lumina´´...nu stiu dc m-as putea considera o femeie fericita si implinita doar datorita faptului k eu si iubitul meu avem o viatza sexuala palpitanta(asa cum spui u...´sar scantei´´)...intr-o relatie anterioara chiar reuseam sa trecem peste toate obstacolele,si,in pat,rezolvam orice problema...dar asta este doar o iluzie,dupa cum,aspru,mi-a dovedit,viatza...dupa catziva ani de convietzuire,chiar nu te ajuta cu nimic ´´scanteile din pat´´,atata timp cat doua persoane nu au aceleasi principii de viatza,sperantze...raspunde-mi la o intrebare:ce poate iesi bun dintr-o relatie in care barbatul considera k zilele de duminik sunt pt a si le petrece cu prietenii,practicand sportul preferat,iar femeia e de parere k trebuiesc petrecute in familie,sau cu prieteni comuni la iarba verde?(e un ex banal...dar evidentziaza deosebirea dintre + si -...).

varafierbinte

varafierbinte

dar din punct de vedere sexual?

12 Mar 2008, 22:12

Revin cu o completare la intrebare. Din punct de vedere strict sexual, erotic, este la fel de adevarat ca cei doi trebuie sa fie asemanatori? Sa nu se plictiseasca in pat... Eu cred ca , cu cat "diferenta de potential" este mai mare, cu atat scantaia va fi mai puternica. Sau altfel spus, cu cat ea este mai Femeie, iar el mai Barbat, cu atat se vor atrage mai mult. Sa recunoastem sincer, ca femei, nu ne atrage oricine, uneori ni se inmoaie genunchii dupa un barbat, desi poate este un pierde-vara, doar pentru ca simtim la el "ceva" care ne atrage. Asta nu inseamna ca fugim cu el in lume, dar atractia exista!
Iar rationamentul meu continua: daca vreau un barbat puternic, atragator, energic, inseamna ca si eu trebuie sa fiu o femeie pe masura lui, adica la fel de puternica in senul feminin al cuvantului...
Adica totui + si minus se atrag, dar cu cat plusul e mai plus, si minusul e mai minus, cu atat curentul electric va fi mai puternic! Asta daca vrem "lumina" in viata noastra!

leo

leo

:))

08 Mar 2008, 22:21

plus cu minus se atrag doar daca se lipesc si metalele pe drum de noi... hehe ce as vrea sa faca asa aurul :)))

doi oameni trebuie sa aiba un tel comun pentru a continua impreuna.
in ce priveste afirmatia este neadevarata: daca nu ai ce discuta, adio!!!

panterootza

panterootza

+ cu - se atrag...

07 Mar 2008, 18:52

dar ce se intampla,cand,dupa un timp,realizezi k sunteti total diferiti?la inceput cauti atractia...mai tarziu,incepi sa cauti punctele comune...eu sunt de parere k doua persoane au mai multe sanse,cu cat au mai multe in comun:principii,idei,vise,sperante...monotonia?poate sa apara si intre´+ si -´´...