depresia

by: cioco_bocco
cum apare?cum ne dam seama ca suntem persoane depresive?si mai ales cum o putem combate?astept raspunsurile voastre
 

leka

leka

Depresia

01 Iul 2008, 21:24

depresia apare de cele mai multe ori dupa o perioada de stres, o perioada grea. deasemenea, depresia poate aparea si aparent fara motiv, datorita stresului. depresia poate fi combatuta ocupandu-ne timpul cu activitati care ne fac placere,si care ne solicita diverse parti ale corpului, prin muzica, iesiri in oras cu prietenii etc.

ioana_v

ioana_v

....

20 Mar 2007, 18:07

una dintre ele poate fi chiar acest site..de aceea este si construit sa interacteze lumea cu aceleasi pareri, mai mult sau mai putin...de ce sa nu ne descarcam aici, sa nu ne imprietenim aici sau sa incercam sa nu ne mai simtitm asa depresive???

ioana_v

ioana_v

parerea mea

20 Mar 2007, 18:06

am avut si eu de multe ori si inca le mai am...noi, femeile, simtitm de multe ori nevoia sa fim auzite in adevaratul sens al cuvantului...si dorim sa fim auzite de cineva care ne inthelege,care e pe aceeasi unda cu noi..si cred ca de asta avem noi nevoie, catch somebody and let it out, prieten amic, cineva care sa 'vina' din acelasi loc cu noi..

ioana_v

ioana_v

...

12 Mar 2007, 18:02

cum o combatem????in primul si in primul rand trebuie sa ai o ambitie si o vointa de clasa intai...autosugestia..apoi, conteaza ff mult cei cu care intri in contact..daca ei sunt cauza...schimba anturajul..
cioo este un subiect pentru care poat efi descusut la o cafea ..alte alea...

ioana_v

ioana_v

...

12 Mar 2007, 18:02

cand te vezi lipsita de orice vlaga, cand te vezi lipsita de orice energie de a merge mai departe..cand te vezi prea urata sau prea prea orice negativism iti trece prin cap si nu poti scapa de el...cand nu poti sa iti ridici moralul de nici o culoare...atunci sa iti pui un semn mare de intrebare?...de ce sunt asa....