despartire cu amenintari

by: mariabana91
buna.
m-am despartit de fostul iubit si acum ma ameninta,si imi trimite mesaje, as vrea sa stiu parerea voastra.
am fost impreuna doi ani, el e student strain, ne-am despartit de un an, a fost urat, mi-a dat cadouri care i le-am dat inapoi, apoi ne-am impacat o luna in ianuarie, dar nu a mers,si iar ne-am despartit fara sa mai vorbim de data asta.
in iunie el a avut ceva probleme medicale, si l-am vizitat, am mai vorbit de posibilitatea unei relatii si la un moment dat m-a sarutat. cred ca asta pentru el a confirmarea pe care a vrut ca eu il astept vara pana se intoarce din vacanta din tara lui. dar eu i-am spus ca nu il astept,mi-am continuat viata, am intalnit pe altcineva si ne mergea bine. el m-a contactat pe email si vorbea foarte urat de mine, ma jignea, si imi spunea ca l-am inselat, desi noi nu eram impreuna de luni de zile.
acum el si-a cerut cadourile pe care el mi le-a dat inapoi,ma contacteaza la telefon,m-am intalnit cu el pentru ai da cadouri cu parinti mei, dar el tot nu inceteaza cu smsuri. si intre timp m-am certat si actualul pentru ca vrea sa il ameninte ca sa ma lase in pace.
e vina mea, si merit asta?eu vreau sa anunt politia daca mai imi trimtite sms
 

japonialove

japonialove

cu politia nu vei rezolva nimic

11 Mai 2012, 13:17

pentru ca vor doevzi clare, e-mailuri, sms-uri, eventual sa te duci si batuta la sectia de politie....eu zic ca cel mai bine este sa pui pe cineva (un prieten, frate, unchi...) sa-l sperie putin

sfaturinet

sfaturinet

o alta varianta

11 Mai 2012, 00:53

Discuta si tu cu tatal tau, un var, un unchi... un barbat care poate lua atitudine, da-i zica sa se potoleasca. Faza cu agentul nu stiu cat va merge, ca nu sta nimeni dupa tine (mai ales cum e politia la noi, cu dureri in dos) si te mai pune si sa stai pe la sectie, sa dai declaratii si altele. Eu sunt foarte reticent cand vine vorba de politia noastra. Fiind strain, nu stiu cum de e atat de tupeis... sunt sigur ca poti gasi pe cineva care sa-i dea o mama de bataie si sa-l faca sa te lase in pace (mai ales daca e asa dobitoc si merita).

tashulina

tashulina

pentru astfel

10 Oct 2011, 10:37

de cazuri exista rezolvari. Du-te la politie, spune ca te ameninta, apoi cere un agent care sa vina cu tine (care va sta mai departe de voi) si ii dai intalnire.

Ii spui ca s-a terminat, sa inceteze cu jignirile, iar daca continua cu ele agentul care va sta in apropiere va lua masuri.

Este singurul mod in care poti demonstra ca te ameninta, caci inregistrarile la noi nu sunt luate in considerare.

mariabana91

mariabana91

asa o sa fac...

10 Oct 2011, 10:04

dar stie unde locuiesc.... si daca pun pe cineva sa il ameninte tot nu e bine.. din pacate, din cate am inteles politia nu face mare lucru, dar poate il bruscheaza un pic
telefonul si numarul incerc sa il schimb, sa il pot bloca

sunshine84

sunshine84

daca te agaseaza

10 Oct 2011, 09:51

poti sa mergi la politie insa nu cred ca se va rezolva mare lucru curand; asa ca, sfatul meu este sa-ti schimbi numarul de telefon, poate scapi de el