dezamagire

by: crista58
am fost de 7 luni cu cineva, in prima luna am facut dragoste de doua ori iar, dupa aceea nimic cu toate ca in fiecare zi imi aducea cite ceva si ma suna de nenumarate ori la telefon si imi spunea non-stop ca ma iubeste dar dezamagirea mea mare este dragostea in pat care lipseste , am avut discutii pe tema aceasta dar nu am ajuns la nici un numitor comun,si acum auziti ce imi spunea el ;te iubesc,te doresc dar, nu simt nevoia asta a fost raspunsul lui de fiecare data,nu mai stiu ce sa cred , de o saptamana care se implineste azi l-am trimis acasa la parintii lui, mie dor de el il doresc in continuare ,ma mai sunat dar a spus ca va trebuii sa ne gandim bine amandoi ce facem iar, ei i-am raspuns ca el trebuie sa se gandeasca nu eu ca eu il doresc dar el...? Si asa am ramas , pe data de 28 .04 am avut ziua mea de nastere , a aparut cu un buchet imens de crini imperiali dar, nu a stat mult eu plingeam ,nu ma pute-am opri
a zis ca ma iubeste si sa-l cred dar eu nu stiu ce fel de iubire este asta.C-am ata deocamdata.Cu respect din partea mea !
 

albastrita

albastrita

Probleme!

03 Mai 2008, 19:23

Zici ca raspunsul lui a fost: nu simt nevoia! Poate nu simte nevoia cu tine, dar cu alta....cine stie? Poate a cunoscut pe alta, ca i-a picat cu tronc, mai ceva ca tine....sau poate are o problema medicala, dar nu vrea s-o discute cu tine si te tine in ceata. Eu zic, sa-i pregatesti o seara romantica, fara sa-i spui exact ce ai de gand, sa faci lucrurile sa evolueze in asa fel incat, sa ajungeti...la punctul culminant si vezi atunci, ce se intampla....bate in retragere iar, sau merge mai departe, si da frau liber dorinelor. Daca bate iar in retragere, e o problema intre voi si va tb s-o discutati calm, sa te lamuresti si tu.

geaninab

geaninab

...

01 Mai 2008, 22:06

Nu stiu cati ani ai,dar din ce am citit,cred ca ai sub 18 :) Cum sa plangi?De ce esti cicalitoare? Astea 2 chestii ii deranjeaza cel mai mult pe baieti.Ce vroiai sa-ti spuna,daca tu imediat incepi sa plangi?Sigur ca a preferat sa-ti zica ca te iubeste si te doreste,dar bla bla bla. Poate l-a nemultumit ceva cand ati facut dragoste,dar daca tu nu accepti o discutie serioasa,a preferat sa se inchida el,si tu sa ramai confuza. Nu stiu daca poti sa mai repari mare lucru.Sincer,daca as fi fost baiat,si eu m-as fi saturat de o fata care toaca firul in patru si mai si plange.Plangi? Ce rezolvi? Aminteste-ti bine ce s-a intamplat in timpul de cand ati facut dragoste ultima oara,si pana ti-ai dat seama ca el chiar nu mai vrea.Poate ai facut vreo scena cu plansete,si atunci si-a dat seama ca n-are mare lucru de facut cu tine. Comporta-te si tu normal,ca doar nu esti copil,sa plangi cand nu iti convine ceva.Discutati calm,sigur se va deschide catre tine si iti va spune care e problema.Daca nu,nu ii sari in cap,nu fa scene,nu plange.Nu asa se rezolva lucrurile!
Si apropo,dragostea o faci de placere si sexul de nevoie.Asa ca,ai rabdare pana ii vine din nou cheful fara presiuni din partea ta!