Discriminarea fumatorilor ?

by: cioco_bocco
Ce parere aveti despre interzicerea fumatului in trenuri ( si nu numai)?
O considerati o decizie buna sau considerati ca fumatorii sunt discriminati?

sunteti de acord ca " nu imi pasa de ce face fiecare, aici nu e vorba de excludere din cauza preferintelor, ci o masura de precautie. Fumatul pasiv este mult mai periculos decat cel activ! De ce sa fiu eu nevoit sa inhalez fumul altora?!"
sau
"nu imi pasa, atata vreme cat nu ma afecteaza direct" ...
 

pisi

pisi

Cancer pulmonar

09 Mai 2007, 17:35

Dar de numarul bolnavilor de cancer pulmonar din ce in ce mai mare din cauza fumatului pasiv ce spui?Vina noastra,a nefumatorilor, unde este ca pe voi va frige buza dupa o tigara,voi nu sunteti egoisti ca va ganditi doar sa va satisfaceti un viciu sub forma fumatului,dar amenintand sanatatea celor care nu fumeaza?
Si scuza-ma,ma indoiesc ca mergi cu trenul zilnic cate 12 ore...
Lasa-te de fumat daca nu-ti convine ca nu poti fuma cand te apuca!

firenze69

firenze69

!

09 Mai 2007, 16:54

eu una fumez si ma deranjeaza k nu pot fuma in tren! de ce? pt ca daca merg 12 ore cu trenul, chiar simt nevoia! asta e... nu pot sa ma las dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu discriminata! PS: un prieten de-am meu a coborat in ploiesti sa fumeze o tigara, trenul a plecat, a icnercat sa urce si a ajuns sub roti. Pt ce? Ca daca il prindea nasul ii dadea amnda?

pisi

pisi

Sunt nefumatoare

07 Mai 2007, 15:28

Nu fumez si pt mine este groaznic sa intru intr-un restaurant si in jur mai toti sa fumeze sau sa calatoresc cu trenul si in jur toata lumea sa pufaie.
Pur si simplu ma ineaca fumul de tigara si incep sa tusesc de nu mai pot,ma ustura ochii de la fum si uneori chiar imi lacrimeaza,per total am o stare de rau cand se fumeaza in preajma mea.
Sunt de acord ca fumatorilor sa nu le mai fie permis sa fumeze in locuri publice,ci doar pe strada.S-a demonstrat stiintific ca fumatul pasiv este mult mai agresiv decat se credea pana acum in comparatie cu fumatul activ.

dr_psy

dr_psy

Nu e nimic "nasol"!

17 Apr 2007, 07:30

Eu sunt fumatoare si nu suport fumul pentru ca ma face sa vreau sa fumez!
Cat despre discriminare, ea exista: trebuiau create locuri pentru fumat nu trebuia sa se comporte cu fumatorii precum cu animalele in tren: ba nu! animalele au locul lor in tren, nu? Dar cum trenul insusi a devenit un fel de vagon lung pentru vite in care te ia curentuil si intepenesti in scaun.. ce sa ceri?
In alta ordine de idei nu este normal sa fumezi in prezenta altcuiva, nici macar a copilului tau!

ioana_v

ioana_v

si ciocco strikes again with a wonderful subject!

12 Mar 2007, 18:25

eu sunt fumatoare, recunosc, dar sunt e parere ca ar trebui sa fie interzis...nu cred ca nu putem rezista pe parcursul calatoriei sa nu fumam...cand ajungi acasa sau nu ai decat sa iti fumezi toti plamanii..dar hai sa nu mai fim asa de egoisti...daca noi vrem sa ne stricam sanatatea hai sa nu ii afectam si pe cei din jurul nostru...