Doar atitudinea conteaza?

by: zaza
Am vazut acum cateva zile cum o persoana...cunoscuta, ridicata la rangul de "vedeta" de catre jurnalistii ramasi in pana de idei, cum se ondula pe o melodie provocatoare, cum privea provocator spre camera, dand senzatia ca se crede cea mai frumoasa femeie din lume. Asta, in conditiile in care realitatea este exact pe dos. Cazul nu este singular. Oare este suficient sa ai incredere in tine, sa te crezi tu frumos, inteligent, etc. pentru ca si ceilalti sa te perceapa la fel?
 

geaninab

geaninab

Ce am vazut eu cu ochii mei..

14 Sep 2007, 00:18

Acum ceva timp,cand ieseam cu prietenii,prin intermediul lor,am cunoscut o fata.
Vreau sa va spun ca nu era deloc frumoasa,chiar deloc.
Dar,gesturile ei,felul ei de a fi,cred ca se si credea foarte frumoasa,dupa felul cum se comporta..baietii nu mai stiau cum sa-i intre in gratii,toti ziceau ca arata foarte bine,ca e cea mai frumoasa,etc.
M-a amuzat teribil intamplarea,pentru ca se vedea de la o posta ca tipa chiar nu arata bine,dar m-am si intrebat mult timp cum reusea tipa sa-i faca pe cei din jurul ei chiar sa o vada ca fiind foarte frumoasa.O fi fost magie..:))

saga

saga

este importanta ,dar nu suficienta!

17 Iul 2007, 17:49

cum spunea ZAZA era exact pe dos , trebuie sa ai o baza ,un fundament ca sa zic asa nu e suficient sa crezi doar tu asa ceva si sa te faci de ras in fata camerelor lumi,frumesetea ta trebuie sa o remarce si cei din jurul tau.
In liceu aveam o colega de clasa ce avea aceasta atitudine si a participat la miss incurajata de prieteni iar cand a urcat pe scena toti au huiduito si au strigat fel si fel de injuri la adresa ei,asa a descoperit ea ca nu e cum se credea!

pisi

pisi

E importanta atitudinea,

17 Iul 2007, 14:58

dar e de asemeni important ca acea atitudine sa se bazeze pe un fundament real,sa fii intr-adevar frumos,inteligent,elegant etc,pt a nu cadea in ridicol mimand un rol care nu ti se potriveste sau despre care doar tu ai habar,iar ceilalti nu.
De obicei,atitudinea ne-o construim si in functie de ceea ce cred ceilalti despre noi,daca ni se spune la tot pasul de diversi cunoscuti,necunoscuti,familie,prieteni etc ca esti cel mai cel,normal ca si stima ta de sine va creste.
Important este sa nu pierzi contactul cu realitatea,sa nu ti se urce la cap acele complimente sau laude,ci sa incerci sa ramai cu picioarele pe pamant si sa-ti mentii cat de cat o parere corecta in ceea ce priveste propria-ti persoana.
Deci,cel mai bine fii corect cu tine si nu apela la false modestii,doar ca sa nu se simta aiurea ceilalti,asculta parerile celorlalti,dar nu uita ca tu stii cel mai bine cum esti intr-adevar.

thea

thea

Conteaza foarte mult

14 Iul 2007, 17:42

Atitudinea este foarte importanta, pentru ca le poti trasmite celorlalti parea ta despre tine insuti. O femeie poate fi seducatoare chiar daca nu este prea dotata din punct de vedere fizic, daca stie ce miscari sau gesturi sa afiseze, la fel cum o femeie frumoasa la prima vedere iti poate da impresia ca e stearsa si neinteresanta, imediat ce incepi sa o cunosti mai bine. Daca ai incredere in tine si te simti frumoasa si inteligenta si, in acelasi timp, dai dovada de bun gust in felul de a te exprima, de a te imbraca si comporta, e garantat ca vei deveni irezistibila.