dragoste la prima vedere

by: bondarita
recent mi s-a intamplat un lucru destul de ciudat.un barbat pe care eu l-am vazut doar o singura data,si recunosc ca nu i-am dat prea multa atentie,mi-a marturisit ca s-a indragostit,si din ce mi-am dat eu seama dupa cum vb,pare serios,atat de serios incat recunosc ca la inceput m-am speriat de toata situatia.intrebarea mea e cati din voi credeti in dragoste la prima vedere,si mai ales ati experimentat asa ceva?
 

lisa1313

lisa1313

nu stiu...

02 Ian 2009, 20:02

dar comentariu lui Mordor mi se pare cel mai valabil

mordor

mordor

:)

02 Ian 2009, 06:27

Nu , nu exita asa ceva. Dpdv medical si psihologic nu exista.
Dpdv medical atunci cand vezi o pers. care ti se pare incredibil de atragatoare are loc o crestere a nivelulului anumitor hormoni care dau acea stare de exaltare.
Cei care spun ca exista dragoste la prima vedere nu stiu ce inseamna dragostea de fapt.
Este un sentiment complex care necesita timp.
POti sa te indragostesti de exemplu fara sa simti cine stie ce atractie fizica pt. o persoana spre exeplu.
insa "dragostea la prima vedere" este pur si simplu o atractie fizica/sexuala pt. cineva. Atat!
Se poate tranforma in dragoste pe parcurs, dar intial e strict chimie

eddina

eddina

da exista

10 Dec 2008, 22:49

mare dreptate ai julia,DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EXISTA si o spun din propria mea experietnta,la mine sa intamplat sa ne faca o prietena cunostinata din clipa cand mam uitat in ochii lui am simtit ca am fluturasi in stomac pur si simplu tremuram la fel a patit si el,DOAMNE CE FRUMOS A FOST CLIPA AIA.dar eu am familie el sta cu cineva in concubinaj si nu putem fi impreuna,dar ne ascundem de restul lumi sa nu ne vada nimeni si ne iubim,a trecut mai bine de 1 an si noi tot ne iubim.desi dragoste la prima vedere exista.

pisi

pisi

eu nu cred

20 Nov 2008, 21:30

in dragoste la prima vedere, poate doar in atractie la prima vedere.

cred ca tipul acela, bondarita, doar bluffeaza si bluffeaza atat de bine incat si pe tine te-a pus pe ganduri.

gulia

gulia

da,

16 Nov 2008, 17:49

dragoste la prima vedere exista,a existat si va exista cat lumea si pamantul.De multe ori aceasta dragoste ,la prima vedere,este atat de puternica incat iti ramane ,in suflet,toata viata.Daca ai norocul ca acea dragoste sa-ti fie impartasita ramai tot restul vietii langa aceasta iubire ,daca nu atuncea o vei ascude intr-un coltisor al sufletului tau si toata viata iti vei aduce aminte de ea cu regret si nostalgie,ai sa iubesti toata viata ta acea persoana si te vei gandii cat puteai sa fii de fericit.
In viata nu este totul chimie,chimia apartie de partea fizica a corpului ,dar noi avem SUFLET SI INIMA,care ne dau toate sentimentele de iubire,iertare in numele iubirii,si dorinta neincetata de a fii cu omul iubit.
Iubire la prima vedere exista si este,cred,cea mai puternica iubire,ea ramane in sufletul si inima noastra toata viata. Am iubit la prima vedere,de cand am vorbit cu el ,am simtit aceasta iubire,puternica,frumoasa,iertatoare...il mai iubesc si acuma,dar iubirea mea am ascuns-o adanc in sufletul si inima mea si acolo va ramane tot restul vietii mele,il voi iubii pana la ultima suflare si ultimul meu gand pentru el ,pentru aceasta iubire la prima vedere ,il voi inchina.

mericic

mericic

orice altceva

12 Nov 2008, 14:23

sincer, nu cred in dragoste la prima vedere, dar ce-i drept nici nu sunt cea mai romantica fire! cred, in schimb, in atractie fizica foarte puternica,care in prima faza poate fi confundata cu dragostea.sunt eliberate substante precum endorfine si feromoni exact ca in cazul dragostei, dar in alte cantitati...deci,ma bazez pe chimie!