e chiar asa???

by: andrush
De ceva timp un baiat imi spune k ma place iar acest joc eu l-am inceput punandui intrebarea:"MA MAI IUBESTI"dar am puso din prostie k nu aveam ce face.Acum in fiecare zi cand vb pe net(nu e in oras deoarece nu face scl aici)imi spune k ma place si lucruri din astea...k ma iuby si bla bla bla.(Si l-am pus la incercare zic eu punandu-l sa-mi spuna in fatza toate aceste lucruri dak e adevarat si el a facut-o).Nush ce sa cred deoarece spunandu-mi aceste lucruri si-a facut o iubita si se pare k vroia o relatzie serioasa din cate spuneau prietenii lui si el bineintzeles.Dar nu a stat mai mult de o saptamana cu ea si s-au despartzit(spunand k isi batea joc de el).Vorbind cu el pe net m-a intrebat dak nu vreau sa avem o relatzie iar rsp meu a fost nu stiu deoarece el e acolo iar eu aici si ma poate insela in orice moment si eu la fel.Ne cunoastem de ceva timp(mai mult de 2 ani).Nu stiu ce sa cred e adevarat sau...isi bate joc de mine.am nevoie de un sfat dak se poate chiar mai multe.Si as vrea sa-mi datzi idei sa vad dak intradevar ma place.ms mult.
 

andrush

andrush

...

25 Mai 2006, 20:09

sti care e faza acum sunt 99% sigura k ma place si chiar vrea sa ne cunoastem mai bine, imi place de el si abea astep sa vina vara chiar dak pe 19 plec dar...mai vin yo pe acasa pana nu pleaca el.chiar aseara am vb cu el prin mesaje pe telefon k nu am intrat pe internet si...mi-a spus dak vreau o relatzie(dar si el vrea)sa ne cunoastem putzin mai bine(cu toate k ne cunoastem destul de bine).sper sa iasa ceva din toate acestea.poop si ast msg tau si..nu numai al tau.

turista

turista

buna

10 Mai 2006, 12:57

ar trebuii sa stii ca indiferent de cat de mult sa iubesti sau sa-ti placa un baiat distanta este cel mai mare inamic al unei relatii. O sa apara discutii, gelozii, si multe altele. Nu am vazut ca pana acum o relatie la distanta sa aiba sanse de reusita. Dar eu nu vreau sa te demoralizez si de aceea iti spun ca pana la urma ar trebuii incercat pt ca niciodata nu se stie - dar pastreaza-ti o parte din inima intacta ca sa te feresti de o eventuala suferinta , pt ca asa suntem noi fetele.....

andrush

andrush

...

08 Mai 2006, 20:34

da poate a vrut sa ma faca geloasa si ceea ce ma enerveaza e k a reusit.Imi place de el e ffffff mult.as vrea sa mai vb cu u pt k ma ajuta parerile tale sincer.ms mult.

rollergirl

rollergirl

...

08 Mai 2006, 17:07

dak ti'a spus in fatza k tine la tine poate k e asa.poate k si'a facut o prietena in scopul d a te face geloasa.Tie iti place d el?vb cu el serios si stabiliti impreuna ceea c ve'ti face.poop