E frumoasa!

by: mihaimihai
E posibil sa un baiat uratel sa fie iubit de o fata foarte frumoasa?
eu sunt convins ca nu e posibil ca acea relatie sa tina.
am o multime de argumente...
Astept raspunsuri sincerein special de la fete frumoase!!!
 

leo

leo

...

22 Ian 2009, 21:41

chiar azi discutam cu o prietena apropiata problema frumusetii. ea, ca femeie, sustinea ca frumusetea e inutila si considera, la fel si mine, ca NU E O CALITATE. in plus zicea ca frumusetea unei femei nu te ajuta pe tine ca barbat, deci trebuie sa o excluzi din cerinte. asa ca, oamenilor, cu ce va ajuta pe voi daca sunt frumoase? pe ele le ajuta sa obtina un suc gratuit, sunt de acord, dar pe voi?

venturer

venturer

mihai are dreptate

21 Ian 2009, 00:57

fetele frumoase asa s-au nascut,asta e "nesansa" lor...si nu cred k trebuie sa pui botu la kestia asta...gandeste-te k e doar in mintea ta frumoasa,k asa iti zic hormonii si ce mai e p-acolo :P...ideea e k si fizicul e important dar nu decisiv...nu as vrea sa fiu placut doar pt qm arat,ci pt cine sunt...personalitate...etc.Nu vreau sa te dezamagesc,dar dak respectiva te-a simtit k esti slab,gata...REMAT-SUD scrie pe tine...Deci respunsu e sa fi sigur pe tine,pe cine esti,nu neaparat qm arati...fa k mine si-o sa te doara la bashketi,asculta-ma k am treqt prin asta...si ink trec :))

leo

leo

mihai

04 Ian 2009, 20:29

daca e vorba despre altcineva este posibil. daca e vorba despre tine, nu! tu deja ai acceptat ideea ca esti "uratel" si, probabil ca daca ai avut vreun contact cu ea, i-ai inoculat-o si ei.
la momentul asta nu iti dau sanse daca nu ai alte avantaje. lucreaza mai mult la increderea in tine pentru ca asa cum te vezi tu te vede si ea. deja vedem toti cum te vezi. in al doilea rand, o vei rata pentru ca din titlu imi dau seama ca ai ridicat-o pe piedestal. mai ai putin si o si cimentezi ca pe statuie. pt d-zeu, omule! nu are nici un merit pentru ca arata bine. nu a facut nimic pentru asta. daca tot vrei sa ii multumesti cuiva ca ea arata bine ai putea sa ii duci niste flori mamei ei. deci, elimina frumusetea din ecuatie pentru ca nu e meritul ei. sa stimezi pe cineva pentru ce face este o virtute, sa o faci pentru ce primeste de la natura e o tampenie.

cartof

cartof

mda..

04 Ian 2009, 10:27

eu sunt de parere k nu in frumusete consta ceea ce esti tu de fapt...gandeste-te k nu totul se reduce la partea fizica si k mai important este cum gandesti si cum simti anumite chestii..eu cred k ar putea sa tina insa depinde de persoana cu care ai daface si de parerea ei despre alstfel de relatii:)

p.s.:crede-ma k dc e sa fiti impreuna, o sa fiti indiferent de obstacole:)

lisa1313

lisa1313

ar putea...

02 Ian 2009, 19:57

dar acel barbat ar trebui sa aiba insusiri sufletesti frumoase si sa fie capabil sa-i starneasca admiratia din mai alte puncte de vedere decat frumusetea fizica