emotiva

by: siona
hello!
am o problema.desi am peste 18 ani,am mari emotii cand vb cu cineva strain.chiar si la telefon,vocea mi se schimba,devine tremuranda,inima incepe sa-mi bata mai tare.ma intimidez f usor in concluzie.

ce-as putea sa fac?

astept sugestii.
 

eden

eden

indrazneste

09 Mar 2006, 12:48

Si eu sunt o fire foarte timida,si paradaoxul e ca lumea din jurul meu nu ma considera deloc asa.De ce?Pai am incercat sa-mi inving timiditatea,indraznind!Prima oara a fost mai greu.
Acuma ma bag in discutii,accept intalniri cu oameni noi,imi spun parerea,etc.
Am emotii de fiecare data,dar asta e modul meu de a-mi invinge timiditatea.Si merge!

rebeca

rebeca

emotivitate

04 Mar 2006, 14:57

eu sunt emotiva si timida,nu pot vorbi in public si cand sunt pusa in fata unui lucru greu,imi zic mai intai ca nu pot,ceea ce creeaza o stare anxioasa si emotiva.In timp am diminuat asta.Cum? pai am inceput sa fac "sapaturi" incercand sa ma cunosc,sa ma inteleg,sa am rabdare cu mine,sa ma respect.Fixeaza-ti niste teluri accesibile la inceput si vei vedea ce sentiment frumos vei avea cand vei termina cu succes ceva,de respect pentru tine.Constientizeaza ca traesti pe lumea celor puternici! Participa la tot feluri de intalniri,socializeaza.Implica-te.Astept vesti bune.pupic

pinky

pinky

da

07 Feb 2006, 11:52

cum zice ella... nu stiu ce ai putea sa faci... dupa parerea mea daca esti emotiv si timid, cam asa ramai toata viata... eu de cand ma stiu am fost indrazneata... deci... nu stiu, depinde de cum ai fost crescuta etc, pot sa-ti spun cauze dar din pacate nu am si "tratamentul"... incearca si tu pe la un psiholog ceva :)