Este prea mare pentru mine?

by: 
In primul rand, buna seara tuturor fetelor de pe site! De mult n-am mai trecut pe aici si mi s-a facut dor sa mai citesc forum-ul...si acum ca tot m-am reintors , am adus odata cu mine si o problema de rezolvat. Iata cum sta treaba:
Cunosc un barbat superb, din toate punctele de vedere. Cred ca e visul oricareia dintre noi...e minunat, e dulce, e asa cum imi place...problema e ca intre noi exista o diferenta de 7 ani. Totusi, daca cineva ne-ar asculta vorbind nici n-ar banui de diferenta noastra de varsta. Avem mult lucruri in comun, ne intelegem bine, comunicam des, nu l-am mintit niciodata si nici invers..am unele inhibitii uneori fata de el(si pentru faptul ca e mai mare) pentru ca nu vreau sa ma grabesc prea tare,ne cunoastem doar de 4 luni. Cu toate astea comunicam destul de usor, de la "ce-ai mai facut azi?" pana la "discutii despre relatia sexuala". Si ca tot am amintit de asta...am observatea ca-i place tare mult sa afle cat mai multe despre mine, si ca implicit ar vrea intr-un viitor apropriat sa ne incepem si relatia sexuala in cuplul nostru.
Foarte rar mai avem mici certuri pe tema "ceilalti baieti"...e gelos din cap pana-n picioare!:))
Voi ce ziceti fetelor?
 

eva31

eva31

Si care e problema?

09 Apr 2011, 02:00

Bravo voua, felicitari si la multi ani de cuplu. O relatie ca a voastra se gaseste mai greu.

...

19 Nov 2009, 15:04

Inca nu mi-am inceput relatia sexuala in viata.Si nu, n-o sa mi-o incep nici acum, la 16 ani.Insa mi-ar place sa continui relatia cu el..si nu stiu daca e chiar bine ceea ce fac.

tashulina

tashulina

Diferenta nu este mare

19 Nov 2009, 09:35

insa din punct de vedere fizic si psihologic el este mai matur si mai "dornic" de experiente noi.

Atata timp cat nu te preseaza sa experimentezi ceea nu te simti inca pregatita, nu este nici un impediment.

...

18 Nov 2009, 23:39

El are 23 de ani si eu 16, exact ca in cazul arrhyanei.

caramel_

caramel_

Posibil

18 Nov 2009, 23:07

Zine macar cati ani are el (ca nu-i frumos sa intreb din prima o domnisoara varsta), pentru ca dak el are 20 de ani si tu esti cu 7 ani mai mica cred ca este o problema si poate te putem ajuta.

arrhyana

arrhyana

Nu cred

18 Nov 2009, 22:30

Iti spun din proprie experienta k nu e o diferenta mare, intre mine si prietenul meu e o diferenta de 6 ani, suntem impreuna de cand eu abia implineam 16 ani, si au trecut 5 ani jumate si relatia noastra e superba. atata timp cat voi va intelegeti bine si tineti unul la altul, care e problema? Bafta!