Esti folosita? ce faci?

by: mira_p
Am un suflet bun spun eu si o spun si altii, sunt f. singura si de aceea sunt vulnerabila, cred eu. Am descoperit ca sunt folosita, nu acum, de cateva luni..., de un "el" bineinteles. Totusi ... ma atrage ca un magnet. Nu pot sa-l evit, ar fi mai usor asa, lucram in acelasi birou. Vrea sa dea impresia ca este un timid si un enigmatic. La inceput visam cu ochii deschisi,....m-am indragostit . Acum sunt constienta de ce se intampla si imi gasesc tot felul de scuze pentru a continua sa fiu cu el. Cum sa fac sa se termine totul?
 

wyllma

wyllma

Folosita sau postura care-ti place?

13 Feb 2006, 13:14

Am intilnit pe cineva special, care m-a atras de cand l-am vazut!Pot spune ca il iubesc!Ca sa pot sa-l atrag am inventat ajutoare marunte pe care stiiam ca n-o sa le refuze(gen copii dupa cursuri, o mica atentie de ziua lui si el mi-a facut surpriza de Craciun- ,,din tot sufletul'', cum a zis)! Pe parcurs am simtit ca si el ma iubeste!De aceea cred ca atunci cand iubesti , ai fi in stare sa cumperi iubire, dar e mult mai frumos sa descoperi ca sentimentele sunt reciproce! Poate si respectivul nu e chiar asa cum crezi! Incearca sa stati de vorba! Daca nu simte ceva pt.tine, poti sa-ti dai seama!Daca te santajeaza , ca sa traga pe tine, atunci...departeaza-te!

katy

katy

:)

08 Feb 2006, 12:00

niki eu nu am inteles prea bine cum te foloseste, dar cred ca depinde numai si numai d tine... nu mai visa chiar asa cu ochii deschisi la el, revino cu pikioarele p pamant... Si nu vad c e rau in faptul k te ai indragsotit d el? E frumoasa dragostea :D! Vrei sa se termine? Priviri indiferete sau chiar de loc...

doe

doe

draga mira_p...

06 Feb 2006, 22:48

tu chiar vrei sa se termine totul?
Omul care ajunge sa fie folosit atunci acel om ,oare mai are personalitate?
Acel om e distrus.
E sclav.
Iti place sa fi asa?
Tu hotarasti,daca vrei sa iesi din aceasta "relatie" sau daca vrei sa fi scalavul lui.
Ala se numeste om.
Rusine sa-i fie.
Gandestete un pic ce ai de castigat daca esti sclavul lui?
Eu cred ca esti destul de matura casa iei o decizie buna.
Bafta

arthemis

arthemis

buna

06 Feb 2006, 15:02

Draga mea, iti impartasesc din propria mea experienta! Eu, mi-am gasit "scuze" o perioada de trei ani, am fost indragostita nebuneste, l-am iubit din toata inima mea, dar.. nu a meritat. In toata aceasta perioada, am suferit mult, stiam ca sunt folosita dar mereu incercam sa trec peste acest lucru gasindu-i din cele mai incredibile scuze. Simteam ca trebuie sa ma opresc. M-am luptat cu mine insumi si intr-un final am reusit, am renuntat, EU. A fost o implinire pentru mine sa realizez ca am putut sa fac acest lucru.
Dar am rupt-o brusc, altfel nu as fi reusit. Iti doresc tot binele din lume, dar te rog, gaseste in tine taria de a termina acum, pentr ca, oricum se va termina, mai tarziu si cu cat dureaza mai mult cu atat doare mai tare.

raluk

raluk

In ce sens?

06 Feb 2006, 12:53

In ce sens esti folosita de el? Esti sigura ca nu te inseli?

shane_54

shane_54

Renunta...pana nu e prea tarziu!

06 Feb 2006, 09:13

si eu spun asta din punctul de vedere al barbatului!
Eu cred ca e mai bine sa renunti...si cu cat mai repede mai bine...daca el sa foloseste de tine, atunci e nasol rau de tot!si e valabil si invers!
o relatie se bazeaza pe incredere in primul rand...dc u nu poti avea incredere in el...eu zic ca nu are rost sa mergi mai departe cu relatia asta!