Exista frustrari in relatie daca unul din parteneri e din Bucuresti iar celalalt de la tara?

by: lidia-fetesti
m tot intreb...se spune ca Bucurestenii au fite, sunt cu nasul pe sus....credeti ca daca o sa ma imprietenesc cu un tip de acolo vor exista lucruri care sa ne strice relatia? Sau lucruri care sa ma frustreze pe mine? Sau nu are importanta?
 

eddina

eddina

nu cred

09 Sep 2008, 01:06

nu cred ca isi cauta prieteni in bucuresti doar sa fie vazuti mai bine asa si eu as putea sa ma dau mare ca am si eu prieteni care sunt din bucuresti si au functii mari. dar ce folos sa ma dau eu mare cand nu sunt eu din bucuresti?daca as fi eu din bucuresti ar fi altceva poate as fi mandru dar asa ce folos sa te madresti cu ceva ce nu poate fi al tau sau nu esti tu personajul?in ziua de azi sa fi vazut bine nu conteaza unde stai in ce oras stai dar sa ai bani multi, masini scumpe,sa ai relatii sus puse,sa ai vile,cand le ai pe astea atunci eshti vazut bine asta e parerea mea.dar noi nu le aveam toate astea.

seagull

seagull

.

08 Sep 2008, 14:58

daca tu te simti complexata pentru faptul ca esti de la tara, si crezi ca el se crede superior pentru ca e din bucurestui atunci DA. Exista frustrari si tu deja le simti

lidia-fetesti

lidia-fetesti

posibil

08 Sep 2008, 11:57

sa fie asa....dar credeti ca sunt fete sau baieti de exemplu care isi cauta prieteni in bucuresti doar sa fie vazuti mai bine sau...sa aiba cunostinte in bucuresti cand au treaba acolo?

eddina

eddina

...........

05 Sep 2008, 21:38

si eu vorbesc cu un tip din bucuresti de 1 an si 7 luni,inca nu ne-am vazut fata in fata dar ceea ce pot sa zic ca uni chiar au fite,pot sa zic ca si el are un pic de fite si mai mult se vede ca e bucurestean.si eu sunt de la oras nu din bucuresti e si intre noi distanta mare si nu pot sa zic ca eu am o relatie cu el suntem prieteni pe net relatie nici o data nu vei putea avea prin net sau scrisoare sau telefon.1 an si 4 luni pot sa zic ca am vb zilnic la telefon sau prin net dar de un timp vb foarte rar el nu imi zice nik ca ar avea pe cineva dar stiu eu ca in viatza lui exista o persoana si asa de un timp,are tot dreptul sa faca ce vrea cu viatza lui ca nu suntem numai prieteni pe net am fost mult mai apropiati zilnic ne sunam si vb cate 3-4 ore la telefon dar......sa rarit si akm nu mai vb decat foarte rar.poate nu toti sunt la fel poti sa incerci sa vezi ce iese.iti doresc mult succes si sper sa fie un hapy end.mult succes.sa ne mai scri sa stim de tine.

bombonel_de_zahar

bombonel_de_zahar

hmm

03 Sep 2008, 12:47

Lidia-Fetesti: zi-mi tu ce este iubirea, poate nu am eu o definitie reala :)

lidia-fetesti

lidia-fetesti

bombonel

03 Sep 2008, 12:43

esti tu sigur ca e iubire??

bombonel_de_zahar

bombonel_de_zahar

Diferente de cultura

03 Sep 2008, 12:41

Lidia-Fetesti: eu sunt sigura ca sunt 2 culturi diferite. Uite fata, eu sunt din Bucuresti, si ma vrajesc cu un tip din provincie, si fata, sunt asa multe chestii diferite. Nu stiu, poate difera de la caz la caz, dar daca amandoi sunteti gata sa treceti peste aceste diferente, nu are de ce sa nu mearga. Dar na, va trebui sa renuntati amandoi la anumite asteptari si sa va acceptati asa, diferiti.Nici eu nu stiu ce sa fac in cazul meu, bine, nu am inceput inca relatia, dar tocmai faza asta ma tine sa nu o incep inca. Se vede ca am trait diferit, si na, pana la urma daca il iubesti treci peste toate. Deci Lidia de la Fetesti, iti doresc sa va iubiti mult, dragostea acopera toate.

ladybug

ladybug

.

03 Sep 2008, 12:40

Chiar nu conteaza. depinde de personalitatea amandorura. partea proasta este distanta, daca vrei o relatie de lunga durata ca e destul de complicat sa va vedeti, tu aici si el acolo