Femeia de la oras vs femeia de la tara

by: autumn
Care este diferenta intre ele in ceea ce priveste o relatie, cu tot ce implica ea? Sunt femeile de la tara mai harnice, mai competitive, mai invatate cu greul si astfel stiu si sa pastreze mai bine o relatie sau, din contra, femeia de la oras reuseste sa fie superioara prin "originea" mai stilata?
 

eva31

eva31

Nu e nici o diferenta.

09 Apr 2011, 02:24

Dimpotriva, femeile de la tara au un cult al respectului fara de relatia lor, fata de familia lor, cam greu de gasit in zilele noastre.

scorpion_girl

scorpion_girl

In nici un caz

19 Oct 2010, 09:12

fitele si fumurile nu sunt semnul increderii in sine si al lipsei complexelor, ci semnul unei lipse crase de bun simt si a unei mari doze de nesimtire!

coach

coach

Posibil

15 Oct 2010, 16:14

ca "fitzele si bashinile" unei femei cu clasa, fie de la tzara, fie de la oras, sa se numeasca incredere in sine, o continua dezvoltare, lipsa complexelor de inferioritate si, de ce nu, chiar si "curajul" de a infrunta privirea celor care se holbeaza la ea intr-un mijloc de transport in comun.

femeile de la tara

12 Oct 2010, 19:31

muncesc de mici, asta e situatia cand stai la casa si cresti animale pe langa casa, trebuie sa pui mana sa ajuti. Competitiv nu esti neaparat daca vii de la tara, depinde cum ai fost crescut, daca ti s-a oferit totul pe tava sau a trebuit sa lupti cu dintii pentru orice realizare. Gradul de maturitate cred ca are de a face cu pastrarea unei relatii si nu neaparat mediul din care vii.