Feminitatea in timp

by: soophy
Am citit articolul despre Mona Lisa si ma gandeam cat de mult s-a schimbat de-a lungul istoriei tiparul femeii frumoase si ideea de feminitate...de la pielea alba ca laptele s-a trecut sa cea maroniu-portocalie tip solar, de la formele rubensiene la marimea zero...etc, etc. etc.
Voua in ce epoca v-ar fi placut sa traiti?
 

leo

leo

BRUXELLES

17 Sep 2007, 00:58

tendinta noastra a tuturor este de a ne "pune in valoare" frustrarile. mai citesc si fete de 16 ani forumul asta. macar nu distruge prin mentalitati gresite noile generatii.

leo

leo

lol

17 Sep 2007, 00:56

tocmai aici gresiti. femeile mai putin frumoase au parte de barbati bine. in general cele frumoase stau cu barbati normali. am pus intrebarea asta prietenei si mi-a raspuns ca ea ar prefera ca ea sa fie cea care arata bine in relatie, o face sa se simta bine. daca eu as arata mai bine ca ea s-ar simti subapreciata.

bruxelles

bruxelles

FIINDCA....

16 Sep 2007, 09:50

FIINDCA ASA CUM SPUNEAM BARBATII SE ORIENTEAZA MAI INTAI DUPA ASPECTUL FIZIC ? SA FIE FAINA SA_I PLACA SA_L EXCITE ? SA SE POATA LAUDA LA PRIETENI LUI ETC ? DAR UITA CA TREBUIE SI ALTE CALITATI PANA CE DAU DE DRACU SI CEI CARE GANDESC ASA SUPERFICIAL ? MERITA SI SA FIE INSELATI SI SA FIE UMILITI SI SA AIBA LANGA EI O PERSOANA CARE PRTINDE TOTUL SI VESNIC BATE DIN GURA NEFIIND MULTUMITA NICIODATA ? SI MULTE ALTELE ISI MERITA SOARTA SI SA TE MIRI CA INCEARCA SA_SI SCHIMBE VIATZA ASA CAM DUPA 50 CAND LE MAI VINE MINTEA LA CAP DAR CAND E PREA TARZIU ? DE FAPT CRED CA MULTE TIN DE CARACTER DE RATIUNE DACA EA EXISTA SI DE DESTIN ? MULTE...

miha3la_miha

miha3la_miha

asa e

15 Sep 2007, 14:24

Dar de ce pe femeile mai putin frumoase (ca sa nu zic urate , ca suna dureros) nu le vedem agatate de bratul vreunui domn bine daca spuneti ca fizicul conteaza cel mai putin?

leo

leo

...

21 Aug 2007, 16:04

nimeni nu a spus ca barbatii sunt atrasi doar de fizic. fizicul este doar un catalizator. relatiile care se sfarsesc dupa o luna sau doua din dorinta lui sunt de multe ori un semn ca el a judecat-o la inceput dupa fizic si apoi a observat ca din restul ii lipseste mult.

bruxelles

bruxelles

parerea mea

14 Aug 2007, 07:19

EU CRED CA O FEMEIE E FRUMOASA PRIN SINE INSASI ,IN PRIMUL RAND , NU DOAR FRUMUSETEA FIZICA E IMPORTANTA ...ASTA SA SE STIE ...O FEMEIE FRUMOASA E ACEEA CARE E OPTIMISTA IN GENERAL, E AMABILA RASPANDESTE IN JURUL EI UN CEVA PLACUT ,ASA INCAT CEILALTI SI INCLUSIV BARBATII, SE SIMT ATRASI ...NU DOAR FIZICUL CONTEAZA!!!IN ZADAR VEZI O FEMEIE CU UN FIZIC SUPERB ,DACA IN MOMENTUL IN CARE DESCHIDE GURA ,SAU PUTIN DUPA CE O CUNOSTI ,ITI DAI SEAMA CA E O CATASTROFA ...ATUNCI TOATA ACEA FRUMUSETE NU MAI VALOREAZA NIMIC ..NU UITATI ACEST LUCRU ..EU CONSIDER CA FRUMUSETEA INTERIOARA E CEA CARE AR TREBUI SA DECIDA ...SI DACA BARBATII AR FI INTELEPTI ,AR VEDEA LUCRURILE ASTFEL, NU AR FI ATRASI DOAR DE ASPECTUL FIZIC MAI BINE ZIS AR GANDI CU CAPUL CEL MARE NU CU CEL MIC...

pisi

pisi

Timp

08 Aug 2007, 11:20

Mie imi place foarte mult cum aratau femeile din perioada,sa zicem,1910-1950,erau atat de feminine,frumoase si misterioase,si nici prea slabe,dar nici prea pline,erau femei frumoase,ce s-o mai lungesc.
Parerea mea.