Fetelor, voi ce inividiati la barbati?

by: andreeame
Eu am 2 motive jumate sa ii invidiez pe care le vedeti la http://andreeame.blog.ele.ro/All/2+motive+jumate+pentru+care+invidiez+barbatii.html.
 

leo

leo

nu cred ca este cazul

23 Ian 2007, 00:34

cel putin in romania femeile au salarii egale. comparand persoanele cu aceeasi functie, nu vanzatorul cu arhitectul. dar vad ca in vest, inclusiv america femeile au salarii mai mici pe aceeasi functie. mie mi se pare echitabil. ganditi-va ca eu cand scot o femeie in oras trebuie sa platesc consumatia, sa ii fac cadouri etc. nu imi trebuie si mie o rezerva in plus? si e bine cunoscut ca o femei respecta un barbat care pe langa celelalte particularitati ale lui, castiga mai bine. eu cred ca strainii au dreptate in asta.

pisi

pisi

Alte motive

22 Ian 2007, 12:25

As invidia barbatii din cu totul alte motive decat cele de natura fiziologica,spre exemplu,ca ei obtin salarii mai bune decat noi,femeile,ca au usor acces in posturi cheie sau de conducere decat femeile,ca li se trec multe cu vederea decat noua,femeilor.

andreeame

andreeame

Nu sunt deloc frustrata!

15 Ian 2007, 09:25

Daca ai citit postul de pe blogul meu, inseamna ca ai vazut ce am scris la sfarsit: ca sunt multumita sa fiu femeie. Doar ca exista si cateva dezavantaje.

leo

leo

loooooool

13 Ian 2007, 14:06

sunt multe avantaje sa fi femeie si tu esti frustrata de cateva maruntisuri...

andreeame

andreeame

invidiati :D

12 Ian 2007, 18:11

scuze, ma grabeam