botox pentru transpiratie

by: ruxandraghe
buna fetelor.
tocmai am facut o injectare cu botox la axila contra transpiratiei la clinica luxury aesthetics. am inteles ca efectele se vor instala in cateva zile...
vreau sa stiu daca si-a mai facut cineva si cum a reactionat? matusa mea a facut anul trecut dar nu a repetat a doua oara.
 

japonialove

japonialove

wow

08 Iun 2011, 10:42

este destul de scumpa o sedinta si nu stiu cat de sanatos este sa-ti faci atatea injectari cu botox

ruxandraghe

ruxandraghe

botox

07 Iun 2011, 14:55

buna,
botoxul pentru axila este 450e. vreau sa iti spun ca inaintea mea era o doamna care isi facuse botox la palme, transpira cand avea emotii, pe sistem nervos... acum e foarte bine. inainte am mai sunat si la alte clinici si m-am speriat la ce sume practica, plus ca m-am interesat, dr iancu foloseste cea mai buna toxina. asa ca am incrdere si situ unde merg.

lucianaraducanu15

lucianaraducanu15

doctor morad

02 Iun 2011, 19:05

Hehehe. Cred ca acum 1 luna am fost la dr iancu, eu am facut o marire de buze cu acid hialuronic. Imi place foarte mult cum lucreaza. In ceea ce priveste botoxul pentru transpiratie, cred ca dureaza, uite chiar am sa intreb cand merg la retus pentru buze.

ruxandraghe

ruxandraghe

hello

31 Mai 2011, 18:36

matusa mea nu a mai facut a doua sedinta in tara (fiind plecata), iar daca repeti, a 2.. si a 3 oara deja rezultatele se mentin pe termen lung.
eu nu am o transpiratie abundenta, insa ma deranjeaza, am fost astazi si am facut injetarile. nu a durut. revin cu noi informatii!

tashulina

tashulina

sa inteleg

27 Mai 2011, 15:54

ca suferi de hiperhidroza diagnosticata de medic?

Pt ca din cate stiu numai in acest caz micro infiltratiile cu toxina botulinica au si efect de lunga durata.