Bronzul la solar

by: daria2007
buna fetelor,

voi ce parere aveti despre bronzul la solar? eu am mers de cateva ori si sunt multumita. am auzit lucruri bune .. mai ales ca am mers cu o prietena careia ii recomandase chiar medicul chestia asta. voi mergeti? unde?
 

mariaiubita73

mariaiubita73

bronzare organica DHA

28 Iul 2010, 20:25

buna, eu am fost la solar multi ani ptr ca imi place f mult bronzul dar am renuntat ptr ca mi-au aparut multe alunite pe corp. Am apelat la bronzare organica si am fost foarte mulumita.
Eu fac astfel de sedinte si la domiciliul clientului, 45 ron sedinta (ca este criza ). puteti sa ma contactati pe adresa de email: mariabesleaga@upcnet.ro sau la tel: 0731 562 143
oriunde v-ati duce eu zic ca merita.

O seara placuta

beautypalace

beautypalace

COSMETICE PROFESIONALE

10 Ian 2010, 10:47

Vreau sa va aduc la cunostiinta ca din dec.2009 a aparut si la noi in tara, asa cum este si in alte tari din occident(Germania,Anglia,Franta,Spania si altele), un magazin specializat in comercializarea produselor cosmetice profesionale(sampoane,masti pt par, tratamente pt ingrijirea fetei, a corpului, a parului, oja ,tipsuri pt unghii, geluri de dus).Magazinul are peste o 1000 de produse. De acum nu mai trebuie sa le cumparati doar din saloanele de infrumusetare ci pur si simplu veniti la magazin sau comandati pe internet. Adresa este
bd. IULIU MANIU NR.273-279
vis-a-vis de Metro militari, linga Skoda

http://www.beautypalace.ro

alexandra27

alexandra27

Piz Buin

13 Mai 2009, 15:36

Buna. Eu nu sunt foarte incantata de solar pentru ca e nociv, asa ca folosesc autobronzant. Si ca sa am un bronz cu aspect natural si de lunga durata, folosesc produsele din gama Piz Buin, pe care le-am cumparat dintr-o farmacie. Nici nu se compara cu alte autobronzante pe care le-am folosit gen Dove, Avon, Oriflame...
Am renuntat la ideea de solar, dupa ce m-am convins ca gama Piz Buin e cea mai buna pentru mine.
Si inca ceva, a aparut un super autobronzant de la ei, Sun Dial, abia astept sa mi-l iau :D.

orchideea32

orchideea32

Solar cu aer conditionat

28 Mar 2009, 17:02

Fiecare salon de bronzare se lauda cu aparatele sale de bronzare, unele mai puternice si mai frumoase decat altele. Dar cum sa facem diferenta intre ele?
Eu unul dupa o experienta recenta as alege un aparat care are in dotare pe langa multe altele si AER CONDITIONAT!

De ce???

Pentru ca avand in vadere ca majoritattea aparatelor de bronzat sunt f puternice, te incingi in ele de lasi balta sub tine. Iar aici aerul conditionat te salveaza elegant.

lili24

lili24

nu va prostiti

19 Dec 2008, 20:46

Ala nu a fost doctor care l-a recomandat, verisoara unei prietene a facut cancer de piele ,era obsedata cu solarul si tot timpul era bronzata,acum face chimioterapie, sa nu regretati mai tirziu.