caderea parului

by: ynna000
ce medicament, sampon bun cunoasteti impotriva caderii parului?
 

kdroussi

kdroussi

solutie

12 Nov 2010, 00:48

ti-as sugera uleiul din chimen negru...ar mai fi si alte cateva sugestii cu efecte la problema ta..dar daca vei dori mai multe informatii te ajut cu cea mai mare placere

alopex

alopex

Cele mai cunoscute tratamente impotriva caderii pa

04 Nov 2010, 23:55

Sugestia mea este sa incepi cu tratamentele pentru caderea parului cele mai eficiente. Exista suficiente dovezi in sensul ca functioneaza la majoritatea oamenilor si le poti obtine aproape din orice farmacie. Caderea parului la femei. Tratamente | Alopex.ro

flood

flood

pentru YNNA000

01 Dec 2009, 21:56

Poate cea mai buna solutie ar fi o programare pentru o consultatie la un medic dermatolog. Cauzele caderii parului sunt multiple (functionarea defectuoasa a glandei tiroide, lipsa de fier, ovare polichistice etc.), iar daca exista intr-adevar o problema, doar medicul este in masura sa o indentifice si sa prescrie un tratament adecvat. Automedicatia si/sau testarea diverselor sampoanele si solutiile recomandate de persoane neavizate nu cred ca reprezinta cea mai buna alegere.
Toate cele bune!

biancaeu

biancaeu

Tuns....in mod regulat

01 Nov 2009, 09:33

Eu aveam paul lung si imi cadea.MI-am facut o tunsoare bob(deci destul de scurt), apoi a inceput sa se indeseasca.Cred ca secretul este sa-l mai tunzi din cand in cand..macar varfurile.
Ca sa nu mai si rupi din el in timpul pieptanarii, incearca un pieptan cu dintii f rari.

ulei cald

27 Oct 2009, 05:59

tratament cu ulei cald ajuta, combinat cu o cura de vitamine, dar, de ce iti cade parul asa de mult, ai cumva si matreata, esti stresata , tii cumva o dieta stricta?

adriana_2008

adriana_2008

impotriva caderii parului

15 Oct 2009, 19:02

Eu am aplicat ulei de masline caldut la radacini si am masat usor , de doua ori pe saptamana si vad ca da rezultate .

cristia

cristia

..

28 Sep 2009, 20:56

Eu recomand solutia Fabao 101 D. Este nonuleioasa, se frectioneaza pielea capului de 2 ori pe zi si tratatemntul dureaza cam 3 luni. Ai nevoie cam de 3-4 recipiente. Pentru mine a fost singura solutie eficienta si sunt foarte multumita. Cred ca din Romania se poate cumpara numai de pe net.