chirurgie estetica

by: cristinamanu7
am 40 de ani si sunt insarcinata a doua oara. mai am un copil de 19 ani. sanii mei au crescut cam mult si vreau sa incerc o operatie de micsorare. ma deranjeaza la mers, mai ales la alergat, am si ceva dureri de spate si ma fac sa arat mai solida decat sunt. nu ca as fi prea subtirica... totusi imi doresc mult o astfel de operatie. imi poate recomanda cineva o clinica, un doktor, si eventual cam cat ar costa o astfel de interventie?
as dori sa vorbesc cu cineva care a suferit o astfel de interventie. ma gandesc serios dupa ce termin cu nasterea si alaptarea sa o fac si eu. multumesc.
 

ankld

ankld

abdominoplastie

21 Ian 2010, 11:07

Personal nu am avut o astfe de interventie, dar am o prietena care si-a facut o astfel de interventie la clinica ESthera in Bucuresti si a fost operate de Dr. Iancu si un calaborator de al lui foarte cunoscut in Israel. Poti incerca si acolo.

gulia

gulia

urmaream,

05 Aug 2008, 12:25

acum nu de mult ,o emisiune la tv {nu mai tin minte postul}in care era vorba de operatii estetice,intre care si operatii pe san.Vorbea Dr.Dana Jianu ,si spunea ca operatiile de micsorare a saniilor sant operatii cu rezultate foarte bune si definitive si cost cam in jur de 2-3000 Euro.Parerea mea este sa mergi la un medic ,bun ,specialist si el iti va da toate informatiile de care ai nevoie. O foarte buna clinica de operati estetice este Proestetica din Bucuresti unde opereaza si aceasta Dr.Dana Jianu {de fapt clinica ,cred ,ca este a ei si a sotului ei,Stefan Jianu}Poti sa intri pe Google si sa scri Proestetica si acolo poti citii despre aceasta clinica.Desigur ca mai sunt si alte si poate ne va da alcineva adrese ale acestor clinicii de chirurgie plastica
Bafta,giulia