Cosmetice Marea Moarta

by: selladeal
Ce parere aveti despre cosmeticele de la Marea Moarta - de exemplu http://bit.ly/CosmeticeMareaMoarta
 

andreear

andreear

Sunt foarte incantata de DSM

10 Iun 2014, 22:35

Eu una am incercat si folosesc in continuare gama DSM. Daca in mall preturile sunt pe masura, am fost placut surprinsa sa le gasesc pe www.monmar.ro la preturi mult mai mici.

irinna86

irinna86

emoliere piele

19 Dec 2012, 18:45

daca vreti rezultate in legatura cu pielea, consultati un dermatolog, eu m-am dus si mi s-a spus ca fac o mare greseala ca folosesc sapunuri alcaline, pentru ca usuca pielea, indiferent cate creme as folosi. Folositi un sapun cu pH neutru si o crema fara coloranti, parabeni, etc, doar pentru emoliere si scrub pe baza de sare si sincer va veti simti mai bine

irinna86

irinna86

cosmetice marea moarta

19 Dec 2012, 18:41

Am o crema adusa din Israel drept cadou de la cineva cu minerale de la Marea Moarta si, sincer, cele care nu fac nimic inseamna ca sunt contrafacute. Mie mi-a inmuiat bine calcaiele. O crema, ca sa aiba efect, trebuie sa fie folosita pe termen lung, nu o singura data. Am spre exemplu, un tratament pentru fata pentru alergii de la Bioderma si ma dau de 2 ori pe zi cu ea pentru ca asa mi-a recomandat medicul. Daca renunti din prima nici nu o sa vezi rezultate.

miriam80

miriam80

masca marea moarta

11 Dec 2012, 13:40

eu le-am incercat in mall, nu stiu ce sa zic. am facut o incercare, pielea a devenit ca de bebe, dar pentru 30 de minute.
plus ca nu am inteles cum sta treaba cu magnetul... sa il pui pe fata..
mai bine mergi in israel si iti iei de la sursa!

g_luminitza

g_luminitza

cosmetice

31 Oct 2012, 00:10

eu am incercat unele de la engedi (site-ul cred ca se numeste nely.ro) si sunt f bune. intr-adevar scumpe, insa deosebite. masca de curatare mi-a placut f mult si un balsam aromatic ptr picioare, extraordinar.

sunshine84

sunshine84

sunt foarte scumpe

29 Oct 2012, 10:08

si nu cred ca fac minuni