cremele cu celule stem

by: dorinabota
Buna! Daca e sa vorbim despre noutati in materie de frumusete, cred ca printre ultimele aparute sunt produsele cu celule stem. Eu le-am testat pe cele de la Apimond si sunt foarte ok. Nu sterg ridurile, dar au niste efecte extraordinare, fata de alte creme care au aceleasi pretentii. Voi le-ati incercat? Eu nu le-am gasit in magazine, le-am cumparat online de pe www.magazin.daciccool.ro si mi-au trimis cadou un sapun frantuzesc super fain.
 

eumirela12

eumirela12

creme

28 Iun 2017, 19:05

Am incercat, dar raman la Perle Bleue Visage Care Moustire, este o crema perfecta din punctul de vedere al ridurilor si al pielii uscate. Informatii le puteti citi pe internet, eu am fost convinsa de opiniile citite si nu regret.

dorinabota

dorinabota

da

08 Oct 2014, 13:25

Buna, Magda! da, am auzit de crema cu venin de albine de la Apimond. O prietena de-a mea o foloseste si e foarte multumita. A cumparat-o tot din magazinul acesta www.magazin.daciccool.ro si nu a platit transportul. E foarte buna, sunt si vedete de talie internationala care folosesc cosmetice cu venin de albine.

magdailarion

magdailarion

am auzit si eu ca sunt bune

07 Oct 2014, 15:03

Da, si eu am auzit ca sunt foarte bune, dar nu am gasit in magazine. Ma bucur ca exista si posibilitatea sa le cumperi online. Eu am cateva riduri in jurul ochilor si as vrea sa le estompez cumva, ca sunt constienta ca nu vor disparea in totalitate. Le voi incerca si eu, dar am auzit ca Apimond mai are si o crema cu venin de albine, special pentru riduri. Stii ceva de ea? E ok? Ca mi-as lua si eu...am vazut un reportaj pe un post de TV despre cosmeticele cu venin de albine si mi-a ramas gandul la ele. Ok, voi rasfoi si eu paginile acestui magazin sa vad ce mi se potriveste.