De ce?

by: whitecaramel3
imi plac revistele pentru femei online insa publicitatea a devenit agasanta. Se spunea la un moment dat de "reglementare pe piata de publicitate online" insa tot vocea consumatorilor e mai puternica. Fac un studiu pentru lucrarea de disertatie. Spuneti-mi parerea voastra referitoare la publicitatea online din cadrul revistelor online pentru femei.
Va ofera informatii utile? Va agaseaza insa exista si reclame bune? Va blocheaza de multe ori accesul la articole si va deranjeaza? Vi se par creative? Ce reclama va reamintiti ca ati vazut-o pe o revista online pentru femei? Ce v0ar placea sa vedeti?
 

tashulina

tashulina

exista

06 Ian 2011, 11:46

nisate reguli bine inchegate pentru publicitatea online, astfel incat ea sa isi atinga scopul, acela de a informa si nu acela de a deveni agasanta.

Reclamele nu au voie sa iti blocheze accesul la informatia din site, butonul de inchidere trebuie sa fie vizibil pozitionat si multe altele.

Insa de foarte multe ori toate aceste reguli sunt incalcate cu buna stiinta pt o cat mai multa afisare a reclamei respective...

autumn

autumn

da, este

03 Ian 2011, 11:19

foarte agasanta de cele mai multe ori aceste reclame care invadeaza paginile revistelor online, insa nu trebuie trecut cu vederea ca totusi din asta isi castiga painea oamenii care lucreaza la aceste reviste.

Cel mai comod mi se pare sa iti dezactivezi optiunea de vizionare a acestor reclame.