extensii gene!

by: super_girl11
Buna fetelor!
Am o prietena care este manager la un salon de infrumusetare si imi tot spune de ceva vreme ca are o tipa anagajat care face extensii de gene...eu am crezut sincer ca e vb despre buchetele de gene cum se pun mai peste tot. Ieri, in schimb, m-am intalnit cu ea si abia isi facuse extensii si ea... ARATA SAENZATIONAL!!! se pune cate o geana pe fiecare geana de-a ta... se pot da cu rimel si demachia exact lafel ca si cu genele naturale. pe langa faptul ca nu se vede nimic nimic..adica nu iti poti da seama ca sunt false, rezista cam3-4 saptamani si nu pica toate odata...pica atunci cand pica geana in mod natural si mai trebuie sa mergi cam o data pe luna la completare! 0728.111.296 pentru cine vrea sa incerce! pupici!!
 

alina20

alina20

Intensificatoare pentru cresterea genelor

16 Nov 2015, 14:15

Mai interesante sunt acum intensificatoarele pentru cresterea genelor. Te dai in fiecare seara timp de 2-3 luni cu el pe gene si genele vor creste in mod natural.

wonderland

wonderland

buna

15 Oct 2012, 10:52

multumim pentru pont, dar eu nu ma duc la orice salon de care aud pe net:) iar in privinta genelor false, mi se pare o bataie de joc la adresa femeilor...daca nu ai avea gene deloc, as mai zice...dar asa, nu le vad rostul....