Extensii par

by: alexandras
are sens sa-ti pui extensii de par? se face parul aiurea dupa? exista vreun risc?
 

beautypalace

beautypalace

COSMETICE PROFESIONALE

09 Ian 2010, 19:03

Vreau sa va aduc la cunostiinta ca din dec.2009 a aparut si la noi in tara, asa cum este si in alte tari din occident(Germania,Anglia,Franta,Spania si altele), un magazin specializat pe comercializarea produselor cosmetice profesionale(sampoane,masti pt par, tratamente pt ingrijirea fetei, a corpului, a parului, oja ,tipsuri pt unghii, geluri de dus).magazinul are peste o 1000 de produse. De acum nu mai trebuie sa le cumparati doar din saloanele de infrumusetare ci pur si simplu veniti la magazin sau comandati pe internet. Adresa este
bd. IULIU MANIU NR.273-279
vis-a-vis de Metro militari, linga Skoda

www.beautypalace.ro

perucideosebite

perucideosebite

http://peruci-deosebite.webs.com

05 Sep 2009, 16:40

Pe http://peruci-deosebite.webs.com/ gasiti peruci altfel de cele de care stiati pana acum.

Peruci deosebite inseamna perucile bazate pe un nou sistem care se muleaza pe cap creand astfel impresia cresterii firului de par din cap.Fiecare fir de par este inserat manual in sistem.Aceste peruci sunt special concepute pentru ca parul sa arate ca si cand ar creste direct din scalp.Materialul care sta la baza lasa sa se vada pielea capului,astfel nu sunt deloc calduroase!

Mai e ceva! Cheia avantajului lor este ca poti sa-ti faci coafura dorita.Poate fi purtat cu carare in orice parte,dat peste cap,in coada de cal, etc,aratand foarte natural.Sunt facute 100% din par natural,astfel se pot ondula,indrepta,vopsi,etc.

Sistemul(baza perucii) care este o foarte foarte subtire este aplicat pe pielea capului cu adezive special create (care nu produc nici un fel de iritatie pentru piele) si adera de piele "disparand". Poate fi purtata pana la 2-6 saptamani fara nici o problema. Se poate face orice activitate fara sa te ingrijorezi daca iti cade de pe cap sau nu ,ca perucile simple.Se poate face dus, innot,orice fel de sport si activitate.

nonette

nonette

...

14 Iul 2009, 14:35

daca sunt puse bine nu exista niciun risc