acnee rozacee

by: rodikontro
in urma operatiei de histerectomie ciclul menstrual a incetat.ca urmare a acestui fapt dereglarile hormonale si-au spus cuvantul.printre altele s-a instalat o acnee rozacee pe care nu stiu sa o tratez.am incercat mai multe fara rezultat.ma poate ajuta cineva cu un sfat?
 

camelika

camelika

poti incerca acnezine

01 Sep 2008, 12:01

poti folosi acnezine,sunt niste pilule naturale din SUA,care dau rezultate din prim luna de tratament.tratamentul dureaza 6 luni,dar nu vei mai avea acnee niciodata,vei scapa definitiv de acnee.pilulele acnezine le gasesti pe net,nu mai stiu exact care e site-ul dar dai pe google tratament antiacnee si vei gasi site-ul de unde poti face comanda.o sa te ajute,te asigur pentru ca am folosit si eu.

loredanagherghe

loredanagherghe

Buna

02 Mar 2007, 23:41

esti sigura ca ai acnee rozacee?Cum se manifesta?Daca ai, cauta cu google si ai sa gasesti tratamente...sau la farmacie...Cred ca ai eu am asha ceva...nu-s sigura...prima data am fost suspecta de lupus dar am facut testul si a iesit negativ, apoi nu am continuat investigatiile sa vad cauza. acum incerc sa descopar singura in raport cu simptomele...sper sa-mi scrii.Sanatate!!!