Ai slabit?? Spune si la alti cum!

by: alygindahause
Spune cum ai reusit, ce metode ai folosit,medicamente, retete,cat sport ai facut, cum te-ai ingrasat,problemele cauzate de kg in plus, ce ai dori sa fie in Romania care sa te ajute sa slabesti, ce fel de centre, diferite tabere, TOTUL DESPRE SLABIRE, OBEZITATE SI KG IN PLUS, orice parere este binevenita.
 

yolka

yolka

P.S.!

12 Apr 2008, 11:37

Merele le mancam cu feliuta. Un pic acum, un pic mai tarziu.

yolka

yolka

Lamaita

12 Apr 2008, 11:36

Mai eu am slabit drastic in ultima vreme... dar nu in mod voit.. pot spune ca am papat multe citrice ceea ce m-a ajutat la digestie, oricum nu faceti prostia sa mancati citrice pe stomacul gol, ca nu asa merge.
Papam in fiecare dimineata cum ma trezeam o portocala, dupa o jumatate de ora micul dejun. Dupa cina o jumatate de lime. (mie imi place sa mananc lamai, ce sai fac).
Am simtit aproape instant cum stomacul functiona mai bine. Si mere.
Si ce sa mai spun de implozia de vitamina C?
Super :)

karmiina

karmiina

asa am slabit eu

09 Ian 2008, 12:42

Cred ca problema este in special la majoritatea dintre noi ca metabolismul nostru nu functioneaza bine, eu am incercat sa fac mii de cure si nu am dat jos nimica sau am dat citeva kg si dupa un timp punem dublu inapoie, asta vara cineva mi-a recomandat niste medicamente Elvetiene se numeste Chrorobalanse , Reishi si Clorera Plus, am inceput tratamentul si dau in fiecare luna intre 4-5 kg, si am inteles ca voi da pina metabolismul meu se reface.este singurul lucru care ma facut bine , am slabit 15 kg si simt ca am foarte multa energie.pentru mai multe detalii scrieti-mi pe adresa mea de email karmiina@yahoo.com