ajutor!!!!!

by: burby
Am 36 de ani,sunt casatorita de 14 ani si-mi doresc nespus de mult un copilas.Am incercat prin multiple tratamente,in urma cu 3-4 ani,am incercat kiar si inseminari dar totul a fost in zadar.Medicii ne-au spus k nu sunt probleme f grave si kiar la cea de-a 2a inseminare d-naDr.ma satepta cu un rezultat pozitv ,dar n-a fost sa fie asa.De atunci m-am inchis in mine si sufar nespus de mult kand lumea din jur ma intreaba "kand aveti de gand sa faceti si voi un copil?". Am crezut k s-a impakat si EL cu ideea k nu putem avea un copil, dar se pare k m-am inselat iar casnicia mea kred k este in pericol din aceasta cauza.Nu stiu ce as mai putea face pentru k am ajuns sa ma urasc pe mine insumi pentru faptul k nu ii pot darui un copil sotului meu.Spune-ti va rog ce metode as mai putea aplica pt. a ramane insarcinata...doar dak varsta nu este un impediment,deja!
 

burby

burby

re:) sovata

10 Oct 2007, 06:34

iti multumesc din suflet. Multa lume ne-a zis sa mergem akolo ink de mai demult...dar la fel ,nu eram ff convinsa k asta poate rezolva aceasta problema.Am crezut k pe cale medicala e mai sigur dar se pare k n-a fost asa.Ramane SOVATA...si sigur voi urma acest msg deoarece a ramas ultima posibilitate (in afara de VITRO)la care nu am cum sa ajung!!!!!! Iti doresc numai bine...

zenit

zenit

sovata

07 Oct 2007, 19:49

Du-te la Sovata. Fara referire la un reportaj pe care l-am vazut astazi si care sustinea aceleasi vorbe (se pare ca atmosfera si namolul acestei localitati influenteaza pozitiv profilul estrogenic) iti recomand asta. Atat eu cat si fratele meu suntem rezultatul Sovatei. Ne despart 7 ani, adica 7 ani intre cele 2 calatorii ale parintilor in acesta localitate. Iar varsta mamei era mai mare decat a ta in cazul fratelui meu. merita incercat. Desi pe mergend pe principii strict medicale as fi putin sceptica, faptul ca suntem dovada directa a acestei localitati benefice ma face sa ma razgandesc. (crede-ma ca si parintii mei au incercat timp f indelungat sa ne aiba)