Am avut o mare problema cu parodontoza!

by: ortensia_o
Am avut o problema mare cu dantura sau mai degraba cu gingiile. Acum cativa ani am capatat o gingivita (sangerari ale gingiilor) care, datorita stressului si nasterii a doi copii, s-a agravat si s-a transformat in parodontoza. Cand m-am sesizat m-am dus la mai multi medici stomatologi care aproape toti mi-au recomandat sa-mi scot intre 5 si 8 dinti (erau destul de mobili astia). Nu vreau sa va mai spun ce trauma inseamna pentru cineva, mai ales o femeie, acest lucru. Mai grav este ca mi s-a spus aproape la unison, ca in vreo 5 ani o sa-i pierd pe toti. Ganditi-va ca acum am numai 38 de ani si ce ar fi insemnat asta!
Aici este problema, era cat pe ce, dupa lungi sfaturi cu cunoscutii si prietenii sa ma duc sa dau curs la aceste sfaturi.
Intamplarea sau poate o minune a facut sa aflu ca exista o metoda revolutionara de echilibrare a imunitatii organismului bolnav. Se pare ca parodontoza ar fi un efect secundar al scaderii imunitatii organismului, pe fond de stress, carente de vitamine si calciu si alimentatie si odihna necorespunzatoare.
Deci, acum vreo doi ani, in 2004, am aflat ca in Romania exista o metoda de tratament, bazata pe un vaccin (brevetat pe baza unei inventii), a prof. dr. Georgescu Teodor. Norocul a facut si poate si disperarea mea, ca sa nu imi fi scos dintii intre timp (aia mobili) si am fost la un consult imediat la dr. Georgescu.
Nu vreau sa mai lungesc vorba, am facut acel vaccin, care pot sa spun ca chiar este un vaccin minune, precizare care pot s-o fac dupa doi ani de la tratament. Nu mai mi-am pierdut dintii, gingiile nu-mi mai sangereaza si am mare incredere ca cel putin problema mea este stopata in acest moment.
Am pus acest post pentru ca am constatat ca multa lume are aceasta problema si chiar in mediul medical, nu stiu de ce, nu se da solutia corecta pentru aceasta boala foarte grava. Zilele trecute am cunoscut o femeie care, avand niste probleme similare cu ale mele dar neavand informatii corespunzatoare a urmat calea de "tratament" conventionala si deja si-a scos 4 dinti. Sper ca am convins-o sa apeleze si la acest tratament care, pana la urma, nu are ce rau sa-i faca!
Eu nu stiu daca am expus corect problema mea si calea care am urmat-o, dar daca considerati ca-i utila informatia puteti sa va lamuriti suplimentar si pe site-ul prof. Georgescu, caruia ii sunt vesnic recunoscatoare.
Adresa site-ului este, numai pentru cei interesati si care n-o considera reclama: www.parodontologie.ro sau www.periodontology.ro .
 
Nu s-a postat nici o replica.