Am avut o mare problema cu parodontoza!

by: ortensia_o
Am avut o problema mare cu dantura sau mai degraba cu gingiile. Acum cativa ani am capatat o gingivita (sangerari ale gingiilor) care, datorita stressului si nasterii a doi copii, s-a agravat si s-a transformat in parodontoza. Cand m-am sesizat m-am dus la mai multi medici stomatologi care aproape toti mi-au recomandat sa-mi scot intre 5 si 8 dinti (erau destul de mobili astia). Nu vreau sa va mai spun ce trauma inseamna pentru cineva, mai ales o femeie, acest lucru. Mai grav este ca mi s-a spus aproape la unison, ca in vreo 5 ani o sa-i pierd pe toti. Ganditi-va ca acum am numai 38 de ani si ce ar fi insemnat asta!
Aici este problema, era cat pe ce, dupa lungi sfaturi cu cunoscutii si prietenii sa ma duc sa dau curs la aceste sfaturi.
Intamplarea sau poate o minune a facut sa aflu ca exista o metoda revolutionara de echilibrare a imunitatii organismului bolnav. Se pare ca parodontoza ar fi un efect secundar al scaderii imunitatii organismului, pe fond de stress, carente de vitamine si calciu si alimentatie si odihna necorespunzatoare.
Deci, acum vreo doi ani, in 2004, am aflat ca in Romania exista o metoda de tratament, bazata pe un vaccin (brevetat pe baza unei inventii), a prof. dr. Georgescu Teodor. Norocul a facut si poate si disperarea mea, ca sa nu imi fi scos dintii intre timp (aia mobili) si am fost la un consult imediat la dr. Georgescu.
Nu vreau sa mai lungesc vorba, am facut acel vaccin, care pot sa spun ca chiar este un vaccin minune, precizare care pot s-o fac dupa doi ani de la tratament. Nu mai mi-am pierdut dintii, gingiile nu-mi mai sangereaza si am mare incredere ca cel putin problema mea este stopata in acest moment.
Am pus acest post pentru ca am constatat ca multa lume are aceasta problema si chiar in mediul medical, nu stiu de ce, nu se da solutia corecta pentru aceasta boala foarte grava. Zilele trecute am cunoscut o femeie care, avand niste probleme similare cu ale mele dar neavand informatii corespunzatoare a urmat calea de "tratament" conventionala si deja si-a scos 4 dinti. Sper ca am convins-o sa apeleze si la acest tratament care, pana la urma, nu are ce rau sa-i faca!
Eu nu stiu daca am expus corect problema mea si calea care am urmat-o, dar daca considerati ca-i utila informatia puteti sa va lamuriti suplimentar si pe site-ul prof. Georgescu, caruia ii sunt vesnic recunoscatoare.
Adresa site-ului este, numai pentru cei interesati si care n-o considera reclama: www.parodontologie.ro sau www.periodontology.ro .
 

electronicguest

electronicguest

Paradontoza - simple presupuneri

01 Ian 2010, 00:20

Paradontoza este o boala frecventa dar din pacate cu un tratament ineficient la aceasta ora pe plan mondial. Fiind un mecanism extrem de complex cu o cauza partial cunoscuta si explicata este normal ca si tratamentul sa fie inexact. Se fac tot felul de incercari (teste, vaccine, naturiste, etc...) dar nu sunt decat presupuneri; concret rezultatele se lasa inca asteptate. Nu va amagiti prea tare, nu vreau sa va demoralizez dar tot ceea ce se obtine la ora asta este doar o amanare a pierderii danturii.

maria08

maria08

RECLAMA

27 Nov 2009, 15:28

Acest mesaj nu este decat o reclama,care m-a facut si pe mine sa urmeza tratamentul acelui dr.
Acest vaccin se poate cumpara de la institut cu 90 lei si nicidecum cu 500 ron .De asemenea se poate folosi si vac.cantastim (tot de la institut se poate procura.) Aeste vaccinuri le-am facut si eu in speranta ca boala se va opri din evolutie dar degeaba.Acum sper ca tratamentul chirurgical de care imi este f frica sa faca ceva.Acest dr mi-a spus ca dc fac operatie o sa -mi pierd dintii mult mai repede.O sa va spun.Nu mai amagiti oamenii.Nu mai profitati de suferintele altora.

ortensia_o

ortensia_o

Articole privitoare la metoda si inventia prof. Te

03 Aug 2006, 20:03

Pentru cine este interesat, au aparut doua articole privitoare la metoda si inventia prof. Teodor Georgescu.
A se vedea: http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z31072006&idx=57 si http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=152464
Reamintesc siteul prof. Geogescu http://www.parodontologie.ro