am nevoie urgent de un raspuns!!

by: andreeag
ma numesc andreea am 17 ani si miam inceput viata sexuala de ceva timp..am niste proboleme care ma framanta....nu am mers deloc pana acum la ginecolog..dar am niste probleme ...in ultima vreme....am dutrere in timpul actului sexual...in partea de jos...si de la un timop...parca mi sa umflat burta si e cam tare...nu cred ca e vorba de sarcina...deoarece nu am simtome deloc...iar menstruatiea imi vine pe fiecare luna....dar nu e regulata.....poate fi infectie..?..vreau parerea unor specialisti...va rog am nevoie de un sfr ceva...va multumesc!!
 

firenze69

firenze69

!

15 Iun 2007, 16:21

Numai un medic specialist poate sa iti spuna exact ceea ce ai. Acasa poti sai ncerci sa faci spalaturi vaginale cu ceai de pelin sau ceai de galbenele. Pentru acestea ai nevoie de un irigator (se gaseste in farmacie si nu e scump)Aceste spalaturi poti sa le faci de acum incolo in permanenta, ajuta la curatarea si dezinfectarea vaginului tau. O spalatura pe saptamana este esentiala pentru o sanatate adecvata!

eden

eden

sfat

20 Apr 2007, 08:07

Ai nevoie de parerea unor specialisti? SFATUL meu este sa te duci la doctor. URGENT!!! Este singurul in masura sa-ti dea un diagnostic.
Si nu mai amana!
Sanatate multa iti doresc!