anexita

by: pongo
As dori sa ma sfatuieasca si pe mine cineva la modul concret al unui tratament pentru anexita. O am de ceva vreme, insa se pare ca tratamentul nu da rezultate. Este deranjant si am inteles ca duce la sterilitate. Eu ma voi casatori anul acesta si imi doresc foarte mult un copil.Prin urmare vreau sa vindec aceasta boala pe care o am. Pe langa aceasta, am si probleme la rinichi-care ma supara aproape constant.Mai concret, am avut niste pietricele acum 1 an le-am eliminat si de atunci sunt sensibila la frig si am o durere "surda" in zona lor.In ce fel poate actiona o afectiune a rinichilor sarcina sau posibilitatea de a duce o sarcina la bun sfarsit?
 

gyongyi_71

gyongyi_71

anexita

25 Iul 2006, 19:01

problema sta in felul urmator daca boala este avansat s-ar putea sa se manifeste prin dureri destul de puternice in zona abdominala fapt care mie cel putin mi-a afectat viata...mai demult faceam mult sport si acum sunt cam grasutza si nu din cauza ca mananc f mult ci din cauza lipsei de miscare sau mai bine zis din cauza imposibilitatii de a face ceva sport! va doresc multa sanatate!

nela

nela

anexita

18 Iun 2006, 20:34

Incerca sa faci bai calde cu sare de mare.Seara la culcare pune in cada un castronas de sare de mare si ramai in jur de o jumatate de ora, intrii apoi in pat la caldurica.Incearca sa faci mult sport: aerobic,atletism si alte sporturi ce i-ti pun in miscare muschii din zona abdomeniului.