anexita

by: nela
Sufer de anexita mai bine de 6 ani si nu resesc sa scap de ea. Stie cineva un doc. ginecolog, in Galati sau in alt judet,care a obtinut rezultate ( imi doresc un copil dar imi este teama sa nu fac o sarcina extrautenina din cauza anexitei). Multumesc.
 

cori_lubi

cori_lubi

salut tuturor

10 Ian 2009, 15:42

Care este varianta naturista pt tratarea anexitei?Eu am anexita din ianuarie 2007 si am incercat tratamente cu antibiotice f mult timp mi-am revenit putin nu am crize asa mari dar vreau daca se poate sa ma vindec complet mai ales ca acum am venit in anglia si aici e f frig cum ma pot proteja?

cori_lubi

cori_lubi

salut tuturor

10 Ian 2009, 15:41

Care este varianta naturista pt tratarea anexitei?Eu am anexita din ianuarie 2006 si am incercat tratamente cu antibiotice f mult timp mi-am revenit putin nu am crize asa mari dar vreau daca se poate sa ma vindec complet mai ales ca acum am venit in anglia si aici e f frig cum ma pot proteja?

moasha

moasha

rasp

11 Iul 2007, 10:11

trebuie tratata anexita! scrie-mi adresa de mail!

sorinachivu

sorinachivu

link articol

02 Iul 2007, 14:30

Uite linkul articolului despre care ti-am spus: http://www.ele.ro/Anexita_--a3761.html

sorinachivu

sorinachivu

Informatie!

02 Iul 2007, 14:29

Incearca si varianta naturista. Pe langa asta, avem in site un articol despre anexita. Poate te ajuta. Dar oricum, nu era normal sa stai 6 luni fara sa mergi la medic. Poate provoca rani cancerigene la nivelul uterului. Pe langa atsa, tratamentul trebuie urmat cu mare atentie. anexita pare ceva minor, dar de fapt, din cauza netratarii ei, multe femei si-au gasit sfarsitul :(