bacteria escherichia coli in urina

by: stellamaria
stie cineva cum se scapa de escherichia coli?am luat si celebrul vaccin Urovaxom,2 cutii,dupa prescriptie medicala,,iar la analize a aparut din nou!am aceasta bacterie de multi ani,provoaca repetate infectii urinare,ba chiar si pietre,,multe necazuri dealtfel sint legate de prezenta ei!! a mai avut cineva,de lupatat cu ea??cum a-ti scapat?
 

urolog bun

15 Iun 2010, 01:01

Ar trebui sa vezi un urolog bun, care sa iti urmareasca programul zilnic , cat bei/ mananci/ activitati fizice si nu numai :)) si sa iti recomande cel mai bun tratament. Ceva se intampla daca nu dispare dupa tratament cu antibiotice. Dupa tratamentul cu antibiotice mie mi-a recomandat sa ma hidratez bine si sa iau cranberry juice pastile zilnic pentru cateva luni , o pastila pe zi pentru intretinere. Atentie! caci iti poate irita vezica si poti avea aceleasi simptome ca si o infectie urinara :(, ia-le cu un pahar mare cu apa.

tashulina

tashulina

Cauta

14 Iun 2010, 09:05

la farmaciile naturiste sau la plafar picaturi pe baza de ienupar si merisor. Se pare ca dau rezultate bune in astfel de cazuri.