blenoragie??

by: lucky_l
Buna , am si eu o problema prin iulie am avut o relatzie sexuala cu o anumita persoana dupa vre-o 2 saptamani am inceput sa am mancarimi dar nu foarte puternice pe capul penisului, apoi au aparut scurgerile.. destul de mediocre, am luat antibiotice .. nu mai retin cum se numeau le luam din 12 in 12 ore.. apoi am mai luat fasygin 4 tablete odata apoi dupa 7 zile inca 4 adica 2 gr la o sapt.. in acest moment mai am f putin scurgeri.. dar as vrea sa stiu ce pot face ? sa continui cu antibiotice? si ce antibiotice sa iau ?? PS. Scurgerile le am doar noaptea sunt de culoare alb galbui si nu sunt mai mult de o picatura, uneori ma deranjeaza in momentul cand urinez, astept raspuns! nu ma trimiteti la un control ca tot ce imi putetzi zice dumneavoastra imi zice si acolo (am fost, controlul a fost vizual si atat)
 

gyongyi_71

gyongyi_71

cred ca s-au incurcat borcanele!

25 Iul 2006, 19:09

draga tuca daca observi si tu explicatia care o da persoana in cauza vei observa ca este de fapt vorba despre un barbat! Citeste mai cu atentie in randul 2! multa sanatate tuturor!

tuca

tuca

continuare

10 Feb 2006, 11:31

...se trateaza eficient cu antibiotice.Nu pot sa-ti zic un tratament,pt ca nu sunt in masura,sunt doar studenta la medicina deocamdata,plus ca aceasta infectie trebuie urmarita cu atentie.Eu iti sugerez sa mergi la un ginecolog bun,care sa iti dea tratamentul adecvat,nu inteleg cum a fost "controlul vizual"insa sunt sigura ca nu ai cum sa te tratezi stand acasa si luand antibiotice dupa cum ti se recomanda.Infectia poate recidiva si va trebui mereu sa-ti faci control.Incearca sa mergi cat mai repede la un doctor pana cand infectia nu se extinde...dupa cum ti-am scris mai sus poate ajunge la infertilitate.Iti doresc insanatosire grabnica si un sfat care este valabil pentru noi toate(fetele)sa avem grija cu cine ajungem in momente de intimitate,deoarece putem suferi o viata pentru cateva minute de placere...folosirea prezervativului este cu un scop in astfel de situatii....

tuca

tuca

Blenoragia este periculoasa...

10 Feb 2006, 11:22

Blenoragia sau gonococia este cea mai veche boala venerica cunoscuta.Infectia se transmite prin raport sexual genital sau oral,sau de la mama la fat.
Simpomele apar cam la 4-20 zile de la contactul infectant.Simptomele care le-ai descris tu intradevar sunt faza incipienta a blenoragiei:de secretie albicioasa si inflamatii locale (a colului uterin, a mucoasei vezicale etc.). Infectia poate atinge ovarele si trompele, putand produce o peritonita (limitata la pelvis), fiind cauza sterilitatii ulterioare.
Blenoragia se trateaza eficient cu antibioticd