cancer san

by: pesti
Daca sanul s-a extirpat,am facut si operatia de la burta(ovare si uter)care sunt sansele de aparitie la celalalt san.???Au trecut aproape 2 ani de la operatii si chimioterapii.Acum sunt programata la analize, in octombrie .
 

gaby46

gaby46

Cuperoza

04 Oct 2007, 23:21

Am gasit o crema care ma scapt de cuperoza dupa o luna si 2 saptamani, sint incintata daca aveti probleme cu ea va dau numarul de telefon al direcroarei de la firma care le produce,nu sint pe piata deoarece se fac in serie mica.

laurik2001ro

laurik2001ro

Ai mare grija...

21 Sep 2007, 12:07

Din pacate situatia sta cam rau... problema e ca chit ca tie ti-a extirpat sanul si ovarele problema e ca celulele canceroase inca se pot afla in organism si chiar in cazul in care nu se gasesc acolo esti predispusa sa iti reapara.
Iti zic aceste lucruri in cunostinta de cauza: bunica-mea a avut cancer la san , i l-au extirpat si dupa 4 ani i s-a extins la ficat si la oase. De asemenea am avut o cunostinta cu cancer la plamani care s-a curatat intr-un an! Totul a pornit de la o simpla raceala! E foarte naspa cu cancerul asa ca sa faci controale cat mai dese si sa ai foarte mare grija de tine! Multa bafta!