Cancerul de san

by: bicuta08
Am o mare nemultumire.O prietena de a mea din copilarie are noduli la san.Nimic nou pana aici pentru ca i-a gasit de la varsta de 19 ani iar in prezent are 29.Intotdeauna am certat-o ca nu se duce sa faca ceva in privinta asta si nu prea o credeam cand mi-a zis ca a fost la Bucuresti de mai multe ori s-a certat cu un doctor acolo pentru ca la 20 de ani i-a zis ca nu a facut sex la timp si or sa trebuiasca sa-i taie sanul si asa mai departe.
A mers saptamana trecuta la doctori din nou tot in Bucuresti.De data asta sunt fff ocupati si n-au timp destul sa previna pentru ca au femei care vin inaintea ei ca ea n-are sanul negru sau alte complicatii iar ea trebuie sa astepte.La Iasi fac mamografii si radiografii dar n-au specialisti sa le citeasca????Doamne Dumnezeule oare ce se intampla cu medicina in tara asta.Stiti cum vorbesc cand intrii in cabinetul lor?De parca le-ai cere ceva de pomana cand de fapt tu te duci la ei si mai platesti si bani destui de obicei.
 

maya_ayama

maya_ayama

hello

22 Aug 2007, 12:37

eu am 19 ani si de la 18 ani mi-a aparut un nodul destul de mic la sanul drept.nu am spus nimanui nimic despre el, si nu s-a marit semnificativ intre timp.nu am incercat nimic pana acum, dar cred ca ar fi timpul sa incerc si eu sa ma tratez.
gabi, cred ca o sa incerc solutia ta, sper sa functioneze. am insa o intrebare: ce intelegi prin "sare mare"?? adica sare DE mare?
astept raspunsul tau.mersi.

sorinachivu

sorinachivu

sau mai simplu

07 Aug 2007, 12:19

www.mobilmed.ro

sorinachivu

sorinachivu

Dragele mele,

07 Aug 2007, 12:18

Am trecut cu mama mea printr-o situatie similara. Prin cineva am descoperit fundatia mobilmed. am scris un articol despre ce minunati sunt medicii de la mobil med care lucreaza non profit: http://www.ele.ro/Bolile_incurabile_--a5689.html acesta este articolul. Multa sanatate!

bicuta08

bicuta08

Clinici recomandate sau nu

06 Aug 2007, 15:20

Am deschis acest subiect pentru ca este un forum adresat femeilor si sunt sigura ca sunt multe in aceasta situatie. Ajuta sa impartasiti aceste experiente.Fie si numai faptul ca primesti o vorba buna de la cineva ,fie ca iti este recomadata o clinica sa Nu.
Nu va duceti acolo ca asta mi s-a intamplat mie,sau duceti-va acolo ca ei sunt cei ce va pot ajuta.

bicuta08

bicuta08

noduli la san

06 Aug 2007, 15:14

Da stiu despre ce vorbesti!Exista o lipsa mare de informare in acest domeniu.Prietenei mele i s-a recomandat o sarcina de asemenea si totusi eu una nu cred in acest remediu.
Pentru ea am decis ca vom cauta un specialist in strainatate.Chiar mi-am pierdut increderea in "specialistii nostrii" care au uitat cand s-au facut medici ca au depus un juramant.Singurul juramant la care au decis sa fie fideli sunt banii si nici macar cu bani nu sunt in stare de prea multe.Am decis sa mergem la o clinica in Belgia unde ea a mai fost la cosultatie .A fost sfatuita sa faca radiografie in fiecare an si atat timp cat nu se intampla nimic grav cum ar fi ivinetirea sanului sa tina doar sub observatie indeaproape.
Si sa va mai spun de cum stiu sa vorbeasca cu pacientul acolo? sau de medicii psihiatrii care vin sa vorbeasca cu tine inainte de a face ceva?
Cat de frumos se poarta?
Diferenta de la cer la pamant!!!

danamar

danamar

Nu disperati!

03 Aug 2007, 13:11

Stiu cum este ( am fost operata de cancer la san acum aproape 2 ani). La Cluj sunt cu totul alti oameni.Nu trebuie sa ajungeti la oncologie pentru probleme benigne. La Parhon este un medic specialist in afectiuni ale sanului ( expert senolog) Bogdan Cupceancu care aplica un tratament cu hormoni vegetali extrasi din soia.
Trimit mai jos link-ul si...SANATATE!!
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=456&&codcapp=66&&numecapp=Medicina%20naturist%C4%83&&culoarebgr=5CC46D