by: adriana333 buna am si eu o problema ......am fost la doctor sa-mi fac o analiza a seretiei si mi-a iesit colpita(nespecificata ,cred).....pe biletu de analize mi-a iesit leucocite pmn si baciul doderlein(care cica e bine ca este) .....la contactul sexual am avut niste dureri usoare ....doctorul a zis ca din cauza infectiei si mi-a dat sa ma spal cu septovag intravaginal timp de 10 zile...problema e ca pe labile mici mi-au aparaut niste bubite albe cam de 26 de zile care nu dor,nu se sparg, nici nu ma mananca(prima data cand mi-au aparut am avut ceva mancarim atat)...doctorita de familie a spus sa nu le confund cu nush ce,doar ca mie nu mi se par normale....doctorul nu le-a vazut deoarece ele se vad doar cand intind labia...nush dak ele au aparut din cauza infectiei acolo...bts sigur nu are cum sa fie doarece prietenul meu nu are nici o problema si nici unul din noi nu a mai avut niciodata contacte sexuale cu alte persoane .....astept pareri :-S
lilly_buterfly
asta cu
08 Dec 2010, 10:27
"prietenul meu nu are nicio problema nici unul din noi nu a mai avut niciodata contacte sexuale cu alte persoane" este problematica, pt ca exista cazuri cand la barbat nu se manifesta fizic boala.
asta cu
"prietenul meu nu are nicio problema nici unul din noi nu a mai avut niciodata contacte sexuale cu alte persoane" este problematica, pt ca exista cazuri cand la barbat nu se manifesta fizic boala.