de ce?

by: pynky
am o secretie vaginala ce miroase urit.si cind spun urit nu o spun asa la misto chiar miroase si e destul de jenant.am fost la ginecolog mi-am facut analizele si mi sa dat un diagnostic de "infectie urinara"am primit un tratament ceva medicamente....le_am luat dupa prescriptie dar...fara rezultat.....si mi-a intirziat ciclul 12 zile...m-am dus la o farmacie cu cutia de medicamente dupa mine sa aflu de ce nu mi-a venit ciclul ca na poate e de la medicamentele alea...iar farmacista foarte amabila mi-a spus ca nu e de la medicamente si ca pentru boala pe care o am doctorul trebuia sa-mi dea si ovule si ceva antibiotice.nu m-am mai dus la medic din nou si problema nu a disparut.ce sa fac?
 

lenimd

lenimd

consulta alt specialist

12 Mar 2009, 11:58

am avut si eu asa ceva. ginecologul mi-a zis cam am avut un proces inflamator in derulare plus candeloame pe care le-am prins dintr-o relatie sexuala. totul se trataeaza medicamentos fara dureri sau incomoditati. m-a costat cam scump si a fost tratament de durata, insa in inca o jumate de luna scap de toate.
consulta un alt medic ginecolog. eu am folosit antibiotice, ovule si am facut si somatii cu romanita dimineata si seara. dupa 2 zile a disparut mirosul urit si am continuat sa fac oricum ceea ce mi-a zis doctorul.
iti recomand s afaci acelasi lucru. Consulta un alt specialist!!!
sa ne zici apoi cum ti-a mers!!!! Bafta multa!!!