Dureri reumatice

by: autumn
De ceva timp ma doare rau incheietura cotului. Am avut o fractura la el acum vreo 10 ani. De la acea problema sa fie acum durerea?
 

fabs

fabs

piascledine

04 Feb 2011, 22:29

Eu iau piascledine pentru parodontoza. Dentistul mi-a spus ca trebuie sa iau 7-8 luni, cate o capsula zilnic si dupa 5-6 luni o sa apara primele rezultate. Din fericire, la mine a fost chiar un pic mai repede, dupa 3 luni, nu ma mai dureau gingiile si nici nu-mi mai sangerau iar presiunea de la nivelul lor disparuse. De boala nu o sa scap vreodata, dar macar nu mai stau cu frica ca o sa-mi pice dintii.
in cazul artrozelor, nu stiu ce sa-ti spun, probabil tot va trebui sa astepti cateva luni ca sa-si faca efectu. vezi ce zice si doctorul. iti tin pumnii sa-ti fie cat mai bine!

oneil

oneil

piascledine

26 Ian 2011, 16:08

Am inteles. Merci mult. L-am gasit acum si pe net de cumparat, dar am mai mare incredere sa iau de la farma direct cand e vba de medicamente. La tine cum a fost, ce efecte a avut si dupa cat tp? Ca vad ca se ia ceva tp...

fabs

fabs

medicament

20 Ian 2011, 16:34

Poti sa cumperi Piascledine 300 de la orice farmacie din orasul tau. Tratamentul este simplu: iei o capsula zilnic, timp de 6-8 luni. Acesta este tratamentul recomandat de doctor dupa un control amanuntit, ar fi bine sa mergi si tu la un control intai.

oneil

oneil

piascledin

19 Ian 2011, 17:41

Buna,
Unde gasesc piascledin? M-ar ajuta mai multe detalii despre tratament.

ms mult

jeveux

jeveux

nu e de gluma

18 Ian 2011, 16:23

buna,
daca mai ai dureri similare si alte zone de genu incheieturii consulta neaparat un reumatolog. te poti pacali si te trezesti prea tarziu. eu sufar de artroza si am dureri de genu asta frecvent, pentru ca m-am dus destul de tarziu la medic. acum iau piascledine si fac fizioterapie in fiecare an.

sanatate