Barcelona in septembrie

by: lady_ramona
Buna, dragelor. Ma gandesc sa imi cumpar deja bilete de avion pt vacanta de anul asta, ca sa fie cat mai ieftine. Tare mult mi-as dori sa vizitez Barcelona. Eu imi pot lua concediu doar in septembrie si as vrea sa stiu dc stiti cum e vremea, daca ati fost in aceasta perioada a anului in spania. si ce sanse am sa pot face si o baie in mare :)
 

ames

ames

Barcelona

18 Apr 2010, 14:35

Daca este timp frumos poti face baie in Marea Mediterana. Eu plec anul asta in luna Iulie, la inceput. Am fost in Valencia in luna Mai si am facut palja,nu am intrat in apa, era rece. In sept. cred ca este OK, plaja sigur se poate face.

tashulina

tashulina

Grabeste-te

15 Feb 2010, 13:06

caci numeroase agentii de turism ofera preturi extraordinare la bilete, cu conditia sa le procuri cu cel putin 6 luni inainte...

Traveltime, de ex, are o oferta pt 21 sept 2010, cu 7 nopti cazare la un hotel de 3 stele, pe plaja, transport cu avionul, sauna, piscina, sala gimnastica, asistenta turistica - la pretul de 450 EUR + 75 LEI.

ynna000

ynna000

:)

14 Feb 2010, 16:09

sunt destule sanse pentru o baie in mare atata timp cat mergi pe la inceputul lunii. Parintii mei au fost in barcelona si tot in aceea perioada si au fost tare incantati deci daca ai posibilitatea ia biletele cat mai repede.