Calatorii de toamna - la podgorii

by: redbaloon
Ca tot este o toamna frumoasa m-am gandit ca in weekenduri sa merg in vizita la niste podgorii, dar care sa aiba si un restaurant si eventual crama. Aveti vreo recomandare?
 

la ferma

06 Oct 2011, 22:38

La noi inca e sezonul de cules mere, am impresia ca in perioada asta au soiul golden-delicious, asa ca mergem pe la fermele de langa noi, dar nu neaparat ptr cules ci pentru peisaj, caci e nemaipomenit acum cand copacii isi schimba culoarea :) unele ferme au si un playground pentru copii cu zona de nisip, tractoare, loc de muls vaca( de plastic ) un tarc cu animalute de pe langa casa, la amiaza au un teatru de papusi ptr copii si putem manca acolo la restaurantul de la ferma, au niste placinte minunate si niste supe f interesante, data trecuta am incercat supa crema de asparagus si o placinta cu blueberry :) la fel si un slushie de blueberry ... baietelul meu e innebunit de bucurie cand mergem acolo, se urca in toate tractoarele :)) si alearga prin toata ferma, au si un fel de labirint in lanul cu porumb :) ... in interesant si placut o sa mergem cu siguranta si weekendul asta.

tashulina

tashulina

ehe

16 Sep 2011, 10:34

au fost niste prieteni chiar weekendul trecut la Cramele Rhein, din Azuga. Pensiunea poarta acelasi nume, e ok ca preturi si confort si poti vizita Pivnitele Rhein, sectia de "sampanie"

zeezee

zeezee

Casa Seciu - ploiesti

14 Sep 2011, 15:44

Eu am fost de curand la Casa Seciu. Este situata pe un deal, la inaltimea de 400 m, se vad podgoriile, noaptea se vede foarte frumos Ploietiul. Eu restaurant si crama. Am luat de la ei o sticla de vin rosu, dulce, pe care-l recomand, mai ales daca va plac cele aromate. Vinul se numeste Vinul Calugarului, Pelin.