Delta Dunarii in 2006
by: panait.ionut As vrea sa ajung prin Sulina in vara aceasta.Ati avea incredere? Ma sperie gripa aviara...
...
si ii rezolva si pe paianjeni?
:)
-da..e destul de "stresant"..iti dai seama pentru tantari...:P
...
am auzit si eu ceva de sunetul asta...
-poti sa te dai preventiv cu crema Autan impotriva tantarilor si sa cumperi si un spray din aceeasi gama care in loc sa-l dai pe piele il poti da si pe haine,citisem ca era si un ceai pe care puteai sa-l bei ca sa tii tantarii departe dar nu-mi aduc aminte...si inca ceva..nu stiu daca merge dar eu am pe calculator un sunet(ca un fel de melodie)care se presupune ca tine "micii vampiri"departe:)
vezi?
De asta spuneam ca nu m-as duce in Delta din cauza tantarilor... Nu de frica, ci pentru ca pur si simplu fac alergie de la insecte...
din cate stiu...
Si chiar daca mananci carne trebuie sa fie cruda ca sa te contaminezi .
chiar m-ai facut curios cu subiectul asta si m-am uitat pe cateva ziare online...scrie chiar acolo ca anul acesta gripa aviara va speria turistii pt ca pe litoral si delta dunarii e prezent virusul...acum eu din cate stiu nu il poti contamina asha usor dar mai bine indreapta-te si tu spre munte...mai stii ce tantar:)cum in delta sunt multi...te pisca si iti da virusul...exagerez si eu dar:)))
!
-hm..nu cred ,sau poate cine stie?daca dai sonorul la maxim...parca vezi cum incep sa cada tot felul de insecte pe care nici macar nu gandeai ca le ai:))))