Ce ne facem?

by: ana_doli
Vrei sa iti gasesti un job bine platit insa angajatorii platesc prost si aleg angajati care accepta salariul mic. Ce ne facem? Acceptam? Mai mult: cand in sfarsit ai gasit jobul, incepi de maine, angajatorul mai amana contractul iar cand il semnezi iti explica faptul ca iti mareste salariul dar ca in cartea de munca iti trece ceva mai putin si o functie comuna, gen "functionar", chear daca faci munca de manager. Tu esti cu platile casei in urma, ce sa faci? Accepti?
 

eva31

eva31

De munca in strainatate ai auzit?

10 Apr 2011, 03:45

Incearca sa te gandesti serios la asta. Si angajatorii vor ajunge sa caute si sa nu gaseasca profesionisti pentru firmele lor.

gulia

gulia

........

09 Iul 2008, 13:20

Este cu adevarat foarte greu sa accepti asa ceva ,dar normal ar fi sa nu accepti nici tu si nici altii aceasta situatie si atuncea angajatorii nu ar mai recurge la aceste escrocherii {pentru ca asta este pana la urma:escrocherii} dar vezi tu sunt foarte multi care accepta aceasta stare de lucru,nu din placere dar sunt obligati sa faca asa ,ca sa poata sa traiasca ,au alta posibilitate? Nu accepti tu ,vor accepta altii. Ce poti face??Cu cine sa te lupti? Cui sa te plangi?? Eu spun asa cand ai mare nevoie de un loc de munca ,accepti ce ti se propune ,dar in timpul acesta poti sa mai cauti si daca ti se investe ocazia unui lucru mai bun ,pleci.Ce avem de facut? Fiecare trage "pe turta lui",cum se spune,asa si angajatorii {patronii} ii intereseaza castigul lor ,nu al tau.Este o forma de exploatare a omului de catre om
Succes, giulia