Din hobby cariera

by: raluk
Multe femei se lauda cu faptul ca si-au facut din hobby o cariera. Cred ca asta si este cea mai buna varianta... faci ceva ce iti place cu adevarat si atunci evident ca esti si mai eficient. :) Vi s-a intamplat>
 

andreeastudio

andreeastudio

hobby

20 Mai 2011, 15:23

Din anumite hobby-uri se pot face bani si cine stie se poate ajunge si la cariera daca iti place foarte mult ceea ce faci.

eva31

eva31

Relativ....

10 Apr 2011, 03:21

Pana recent, am crezut ca fac ce imi place. Dar intre timp mi-am descoperit un nou hobby si cred ca vreau o reorientare profesionala. Adica ce spuneai tu, din hobby in cariera.

caleasuccesului

caleasuccesului

De ce sa te multimesti cu putin?

12 Iul 2010, 01:42

Infloreste. Ia din viata ta ceea ce iti apartine. Construieste-ti viitorul personal si profesional asa cum ti-l doresti.
www.caleasuccesului.com

Iti vom impartasi cum poti face asta!
Cat de mult vrei sa fii fericit?

adricom

adricom

recomandabil

09 Iun 2010, 13:28

cel mai bine si usor este sa faci din hobby o cariera si chiar ai succes. nu te poti preface 100% din timp,la un loc de munca pe care il detesti. daca chiar iti place ceea ce faci se vede si se simte. :) numai facand ceea ce iti place vei fi satisfacuta cu adevarat. iti spun din propria experienta. www.reprezentanti.wordpress.com am facut chiar o pasiune.

ena_nuta

ena_nuta

free time job

28 Mar 2010, 19:04

poti incerca cu un sistem multi level marketing...vorbesc despre un sistem in care nu vanzarea e importanta, ci inscrierea altor clienti...se numeste life care si ofera produse bio foarte bune . merita sa incerci! nu ai nimic de pierdut. din contra. nu ai nici o obligatie. arunca o privire pe life-care.ro ,
NUTA ELENA ECATERINA (986598)
id: ena.nuta@yahoo. com

peronet

peronet

Din hobby cariera

28 Mai 2009, 19:54

TU chiar contezi pentru Compania F.M. Group. Esti important pentru ca doresti doar sa consumi produse si ai o reducere de 40% la fiecare produs, poti castiga daca vinzi 40% si poti deveni LIDER daca recomanzi noi Distribuitori. Esti important si pentru cel de langa tine daca-i dai si lui posibilitatea sa faca la fel ca tine. Compania te rasplateste cu bonusuri de la 3%-21% din echipa pe care o formezi. Tu doar trebuie sa ne lasi pe NOI, Lideri la F.M. Group sa te insotim pas cu pas spre ceea ce te va bucura.
Bani, Prieteni, Echipa.
Frumusetea si mirosul suav al trupului, Fericirea sufletului sunt la fel de importante pentru VIATA TA. Totul este foarte usor trebuie doar sa ai vise de indeplinit.

Relatii suplimentare: Perianu David tel.
Email;peronet_br@yahoo.ca
Prezentare Produse si Afacere

Va Asteptam in Echipa Noastra!

mihaelapred

mihaelapred

si eu imi doresc asta

26 Mar 2009, 14:44

ceea ce fac in prezent este interesant, insa nu cred ca ma caracterizeaza prea mult. mie imi place sa am libertate in ceea ce fac, iar aici nu prea exista libertate :(

pisi

pisi

Se lucreaza

08 Mai 2007, 10:50

Tocmai ca intentionez sa-mi transform dorinta in realitate.
Sper sa fie totul bine.

alex_t

alex_t

mai multe detalii Akulina!

17 Ian 2007, 14:09

Hai spune-ne ce s-a intamplat, despre ce e vorba!

ankulina

ankulina

Mi s-a intamplat ...sa incerc !

10 Iun 2006, 22:29

In curand iti voi raspunde si daca am reusit !Postez aici pentru cele care citesc si sunt si ele in situatia in care au un job intr-un domeniu dar viseaza sa faca cu totul altceva...Daca eu voi reusi poate voi fi un imbold si pentru ele sa incerce !