cititi online?

by: moderator
eu sincer nu pot citit carti pe computer, prefer oricand o carte in mana dar daca inseaman sa fie multi copaci taiati aiurea nu stiu ce sa mai zic, nu mi se pare ok si totusi?
 

ornelamela

ornelamela

citesc online mai putin

18 Nov 2013, 11:31

Am citit la u moment dat 2 carti de dan brown, asa au cazut la rand si nu aveam bani sa mi le cumpar. De curiozitate, le-am gasit pe net, le-am citit si a fost ok. Am citit si The Element, dar placerea si transpunerea in povestea cartii nu e la fel. Imi place sa citesc o carte, nu e obositor, chiar ma linisteste si ma pune intr-o stare de pace si liniste. Sunt de parere ca o carte e cel mai bun mod de relaxare. Am si inceput una noua, se numeste Diavolul e politic corect de Savatie Bastovoi. E super tare! V-o recomand, sper sa se stranga cat mai multi oameni la idea de carte pentru ca aici tehnologia nu isi are locul. Daca o gasesti online, ti-o poti lista si o citesti, nu e ok sa iti obosesti ochii si in timpul liber cu ecranul si radiatiile laptopului sau ale pc-ului.

alexandraiulia1992

alexandraiulia1992

Mai bine nu...

04 Iul 2013, 11:13

Nici eu nu citesc online; Mi se pare obositor...
E mult mai confortabil sa stai in fotoliu cu o carte in mana:)

allina12

allina12

am incercat

10 Dec 2012, 15:09

Eu am incercat sa citesc pe telefonul mobil. Am un program care se numeste kindle...dar pana acum am reusit sa citesc pe el doar in drum spre serviciu, cand ajung acasa simt nevoia sa-mi iau ochii de la mobil si sa tin o carte in mana.

lilly_buterfly

lilly_buterfly

carti online

12 Iul 2012, 09:36

incearca pe: http://1cartepesaptamana.ro/carti-de-citit-online-si-gratuite, e ok site-ul :)

eu as citi chiar daca ma dor ochii :))

11 Iul 2012, 17:15

aveti vreo recomandare de un site serios unde sa gasesc carti romanesti online?

wonderland

wonderland

citit online

28 Feb 2012, 17:29

foarte rar, nu prea rezist sa stau foarte mult cu ochii in monitor