colectia "supa de pui pt suflet"

by: moonlight_girl_mysterious
Ati citit vreo carte din aceasta colectie? eu am citit 3 si mi se par super faine. sunt doar povestiri din viata reala si kre te ajuta sa iti dai seama de anumite lucruri. de exemplu..sa pretuiesti viata kand citesti o povestire despre..ce poti face dupa c ai aflat k mai ai de trait 5 zile...sau jumate de an. se gasesc povestiri cutremuratoare, de iubire sau despre credinta.
va sfatuiesc sa cititi...sau dak ati citit...astept comentariile voastre ;)
 

deleanu

deleanu

Chiar pt suflet!

25 Oct 2007, 09:00

Le-am citit de mult,le-am recitit si le voi reciti!Am luat una din carti la un revelion(ha-ha)pe care-l petreceam cu un grup la mnte si ceilalti s-au gandit ca nu sunt zdravana,nu era momentul pt lectura,DAR:una din seri a devenit"de lectura"pt toti cei prezenti!Se spune ca trebuie sa te simti innoit de Anul nou.Aceasta carte ne-a jutat sa ne improspatam sufletul!(si eram un grup eterogen ca varsta,sex,niv.cult)

moonlight_girl_mysterious

moonlight_girl_mysterious

:D:D:D

09 Mai 2006, 17:04

Buna!
ma bucur k mi-ai raspuns. nu prea stiu poezia de care zici. am citit vreo 3 carti din colectia asta. sunt diferite...cum ar fi "supa de pui pentru suflet de indragostiti" sau "supa de pui pentru suflet tanar" ,dar sunt si "supa de pui-portia 1 ,portia 2...si sunt vreo 5 portii" ;))
Mie mi-au placut mult sper sa mai am posibilitatea sa mai citesc.
Poop :*

buna

08 Mai 2006, 13:07

AM CITIT SI EU SUPA DE PUI PT SUFLET...EXACT CARTEA ASTA....PT SUFLET....SI AM RAMAS CU SUFLETUL....CHINUIT DE CE POVESTIRI SUNT ACOLO...DE PARK AS FI TRAIT EU....:(..MI-A PLACUT EXTRAORDINAR DE MULT, SI MAI ALES O POEZIOARA CARE ERA ACOLO..ACEEA CU...I-AM CERUT LUI D-ZEU...ETC..CRED CA O STII, NU? DIN PACATE NU AM MAI AVUT OCAZIA SA MAI CITESC SI ALTELE DIN COLECTIA ASTA..DAR CUM VOI PUTEA..LE VOI CUMPARA..PT CA E PACAT..TE-AM PUPAT...SI AI GRIJA DE TINE...DAK POTI SA-MI RASPUNZI..NU EZITA...O ZI BUNA