Despre avioane, oameni, zbor, carti si ...inca ceva !

by: fishbed
Cei mai multi dintre oameni, foarte frecvent tineri, stiu putine lucruri despre zbor. Despre oameni, cer, aerodrom si aeronave. Despre zborul ca profesie dincolo de zborul ca ...divertisment.
Daca cineva, din interiorul profesiei de pilot militar, si-ar propune sa scrie o carte despre toate acestea si multe altele care nu se regasesc in acest enunt, ce credeti ca NU ar trebui sa omita !? Peste ce nu ar fi de trecut usor?! Care este "asteptarea" unui posibil cititor al unei asemenea carti !?

Dar, daca am deja scrise si publicate doua carti despre viata pe un aerodrom militar din Romania, merita ele scoase sub ochii si mintea lumii? Vrea cineva sa citeasca asa ceva ? Mai sunt oameni care mai si citesc ?...
 

bolero

bolero

ptr fishbed

28 Oct 2007, 15:58

da cred ca mai sunt persoane interesate de aceasta profesie. iubitul meu de exemplu studiaza ptr a urma aceasta cariera si e interesat de tot ce apare ca material pe piata vis-a-vis de aviatie. deci cred ca ar merita sa publici daca ai scris carti pe aceasta tematica si daca mai ales se bazeaza pe propria experienta

traistaru

traistaru

mai

24 Sep 2007, 21:24

sunt oameni care si citesc. chiar tineri. un asemenea scriitor nu ar trebui sa omita aspecte ale sentimentelor ce apar intr-o astfel de meserie. consider ca o carte este mai apreciata daca actiunea acesteia este sensibilizata. aspecte ca teama de a nu gresi, victoria in lupta acerba cu sentimentele contradictorii si diferte alte aspecte sufletesti cu care se confrunta, in acest caz un pilot militar, ar face ca un astfel de subiect sa fie mai atragator. cred ca o carte care ar avea ca subiect viata de pe un aerodrom militar din Romania ar avea cititori pentru ca la noi mai putin se intalnesc carti care sa trateze astfel de subiecte. si inca odata DA mai sunt oameni si chiar tineri care citesc.